Profource Banking Cloud beschikbaar in Oracle Cloud Marketplace

Automatische verwerking van bankafschriften

  • Bedrijfsnieuws van
  • Oracle
  • geplaatst op
  • 29 oktober 2015 10:20 uur

Sinds 26 oktober is de Profource Banking Cloud beschikbaar in Oracle Cloud Marketplace. De Profource Banking Cloud maakt het mogelijk om bankafschriften te herkennen en automatisch te verwerken in Oracle Financials Cloud. Profource heeft op basis van het PAAS platform van Oracle deze extensie voor SAAS Cloud Financials ontwikkeld.

De Oracle Cloud Marketplace is een verzamelplaats van bedrijfsapplicaties die ontwikkeld zijn door geregistreerde Oracle Partners. Oracle Cloud klanten kunnen binnen deze verzamelplaats zien welke applicaties er zijn en welke oplossingen deze bieden voor hun vraagstukken en uitdagingen.

Profource is enorm trots op deze vermelding in de Oracle Cloud Marketplace. Berry Clemens, directeur van Profource: “De Profource Banking Cloud dicht een gat in de functionaliteit van Oracle Financials Cloud. Door de vermelding in de Oracle Cloud Marketplace kunnen we veel meer organisaties bereiken en hen verder helpen met het automatisch verwerken van bankafschriften.”

Profource Banking Cloud
Oracle Financials Cloud leest automatisch bankafschriften in, zolang ze geschreven zijn in de talen waar Oracle mee overweg kan. De meeste banken buiten Amerika gebruiken echter één of meerdere varianten op deze talen waardoor er honderden verschillende formaten bestaan die Oracle Financials Cloud niet standaard herkent. In de meeste gevallen moeten afschriften met de hand worden ingevoerd wat tijdrovend, foutgevoelig en duur is.

De Profource Banking Cloud biedt hier een oplossing voor: het herkent alle soorten bankafschriften en kan ze automatisch verwerken in Oracle Financials Cloud. Hiertoe worden bankafschriften vertaald naar een formaat dat Oracle kan inlezen en verrijkt met extra informatie over de bijbehorende facturen. Deze service werkt real-time en is veilig, betrouwbaar en kostenbesparend.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.