Profource onderdeel van Redmore

Synergie voor beide partijen in termen van groei en dienstverlening

  • Bedrijfsnieuws van
  • Profource
  • geplaatst op
  • 8 december 2015 11:35 uur

Profource maakt per 1 december deel uit van de Redmore Group. In het kader van verdere groei, professionalisering, internationalisatie en het beter benutten van innovatiekracht, is Profource een strategische samenwerking met de Redmore Group aangegaan. Samen vormen zij nu een groep met meer dan 1000 consultants en 100 miljoen omzet.

Redmore levert slimme en resultaatgerichte oplossingen op het gebied van consultancy, detachering en technologie voor de financiële sector en andere grote organisaties. Naast Profource behoren Talent & Pro en Triple A – Risk Finance tot Redmore. Het inbrengen van Profource binnen Redmore– met de focus op ERP en procesverbeteringen binnen de overheid, zorg, telco’s op basis van Oracle Cloud, Applicaties en Technologie – levert synergie op voor beide partijen in termen van groei en dienstverlening. De klanten van Redmore en Profource zijn volledig aanvullend en de dienstverlening overlapt niet; 1+1=3.

Wijzigingen

Deze verandering binnen Profource betekent dat Wim Seebregts aanblijft als algemeen directeur, evenals Berry Clemens als commercieel directeur. Robert Belder is per 1 december 2015 teruggetreden als directeur en aandeelhouder. Profource blijft als zelfstandig onderdeel binnen de Redmore Group opereren en draagt bij aan klant- en innovatiesynergie.

Rob Kluyt, CEO Redmore Group: “Profource is een zeer welkome aanvulling op het Redmore-portfolio van diensten voor sourcing, consultancy en technologie. Veel van onze bestaande klanten maken gebruik van applicaties of technologische toepassingen van Oracle. Daarnaast zien wij de komende jaren dat nieuwe technologieën naar de markt gebracht worden op basis van Cloud services. Profource is een early adopter van Cloud applicaties en technologie en brengt ons waardevolle consultants en expertise voor onze klanten. Daarnaast heeft Redmore diverse toepassingen in huis op het gebied van compliancy en risk die weer voor Profource-klanten van toegevoegde waarde kunnen zijn. Wij zijn onder de indruk van het bedrijf Profource, haar aanbod, haar mensen en haar management en zijn ervan overtuigd dat het DNA van Profource zeer goed past bij het DNA van Redmore: denken, durven, doen.”

Wim Seebregts, algemeen directeur Profource: “Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Redmore. Met sourcing-, consultancy- en technologydiensten en voor ons nieuwe klanten als Rabobank, ING, ABN Amro, en vele anderen vormen wij nu een krachtige groep. Daarmee tellen we nu direct mee als grote speler in de Nederlandse markt. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Redmore.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.