Programma Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bekend

Data Centric World staat centraal tijdens grootste IT-beurs van Nederland

 • Bedrijfsnieuws van
 • Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
 • geplaatst op
 • 18 oktober 2016 12:45 uur

Op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Data Centric World. Het is het overkoepelende thema van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Bezoekers krijgen hier onder meer inzicht in de ontwikkelingen in dataopslag, databeveiliging en servicemanagement. Het seminarprogramma omvat onder andere de volgende hoogtepunten.

Mark Crosbie geeft een kijkje onder de motorkap bij Dropbox. Als leider van het Trust & Security Team voor Dropbox EMEA is hij verantwoordelijk voor het risico- en securitymanagement. Met ruim twintig jaar ervaring in informatiebeveiliging, waaronder bij Facebook, HP en IBM, deelt hij interessante informatie over security in het bedrijfsleven en op consumentengebied. Of bent u benieuwd naar wat cyberdreigingen betekenen voor (toekomstige) militaire conflicten? Zorg dan dat u bij de sessie van brigade-generaal Hans Folmer bent over de toenemende afhankelijkheid van digitale systemen en informatie, en hoe dat de wereld kwetsbaar maakt. Folmer is sinds 2015 de eerste commandant van het Defensie Cyber Commando, de eenheid van de Nederlandse krijgsmacht voor het ondersteunen van militaire operaties met cybercapaciteiten.

Daarnaast zijn er onder anderen de volgende interessante sprekers.

 • Rickey Gevers – Chief Intelligence Officer RedSocks: Verborgen verhalen binnen de MH17-onderzoeksraad.
 • Frank Buytendijk – VP & Fellow Gartner Research: Wat is echt? Wat is waar? En maakt dat uit in de datagedreven wereld?
 • Lee Lawson – Hoofd van de Counter Threat Unit Special Operations bij Secure Works: Advanced Incident Investigation – Lessons Learned From APT Victims.
 • Erik Zandboer – Advisory vSpecialist EMEA Dell EMC: Pre-engineered Hybrid Cloud-oplossingen specifiek ontwikkeld voor tweede- en derde platform-gevingen.
 • Eric Otten – ITaaS Architect bij Telindus: Vijf randvoorwaarden die de IT-afdeling moet realiseren.
 • Hylke Peek – Data Solution Consultant The Backbone: IT Performance en Business Performance, een (on)logische combinatie?
 • Paul Ducklin – Blogger Naked Security en Senior Security Expert Sophos: How To Recover From Ransomware Without Paying…
 • Julien Simon – Principal Technical Evangelist Amazon Web Services: Building A Serverless Data Pipeline With AWS.
 • Andy Patel – Cyber Gandalf & Security Research and Technologies F-Secure: The Evolution Of Cyber Security.

Ivo Meertens, beursmanager van de drie beurzen: “Bij het invullen van het programma van deze IT-vakbeurzen laten we ons leiden door actualiteiten en vragen uit de markt. Door hier tijdens de drie beurzen met een uitgebreid scala van sprekers op in te gaan, bieden we een totaalaanbod voor het vergaren van relevante kennis op dit gebied. Zo zijn bezoekers in slechts twee dagen weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, cloud, security en nog veel meer.”

Het volledige programma vindt u op de website van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.