proserve lanceert Cloud Connect voor VEEAM-klanten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proserve
  • geplaatst op
  • 17 december 2014 11:59 uur

Serviceprovider proserve, onderdeel van de IT-Ernity Groep, lanceert VEEAM Cloud Connect. proserve is een van de weinige serviceproviders in Nederland, die deze dienst levert.

Met Cloud Connect brengen VEEAM-klanten hun back-up eenvoudig naar de cloud of naar een tweede off-site locatie. De dienst is in zeer korte tijd in te richten en klanten betalen alleen voor gebruik. Met behulp van VEEAM Cloud Connect is bedrijfskritische informatie volledig geautomatiseerd onder te brengen in een datacenter van proserve zonder daarbij te investeren in hardware en beheer. Daarnaast is er dankzij het pay-per-use-concept optimaal en voorspelbaar inzicht in de storagekosten. Klanten beschikken hierdoor over een scherp geprijsde, betrouwbare back-up en over uitstekende mogelijkheden voor disaster recovery.

“proserve, onderdeel van IT-Ernity Groep, is al geruime tijd een trouwe VEEAM Cloud Provider. Begin 2014 is mede daardoor besloten om proserve als launching partner te selecteren voor VEEAM Cloud Connect bij de release van VEEAM Backup&Replication v8 in november 2014. VEEAM is ervan overtuigd dat proserve een partij is, die een belangrijke bijdrage zal leveren aan een succesvolle start”, zegt Ronald Ooms, Regional Director Benelux, VEEAM Software.

Robèr van den Brink, Business Development Director bij IT-Ernity Groep: “Met het oog op een toenemende vraag vanuit de markt hebben wij in het voorjaar van 2014 Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) gelanceerd binnen ons serviceportfolio. VEEAM speelt daarbij een belangrijke rol in de onderliggende technologie. De introductie van VEEAM Cloud Connect is voor ons een bevestiging dat wij al in eerste instantie met VEEAM de juiste partner hadden gekozen. Wij zijn nu immers niet alleen in staat om een DRaaS-oplossing te bieden, maar beschikken ook over een laagdrempelige instap naar back-up in de cloud. Beide services dragen bij aan onze strategie om een zo breed mogelijk producten- en dienstenpakket in portefeuille te hebben. Daarmee kunnen wij voor elk bedrijf de continuïteit van hun online services garanderen, inclusief de essentiële beveiliging van zijn informatie.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.