Provider.nl neemt ISP Services van Avira over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Provider.nl
  • geplaatst op
  • 9 december 2014 09:49 uur

White label hostingleverancier Provider.nl heeft ISP Services van Avira B.V. overgenomen. Met deze acquisitie versterkt Provider.nl haar positie in de Nederlandse markt. De focus van Avira is de afgelopen jaren op de ontwikkeling van antivirus en anti-spam software gelegd. Daarom is ervoor gekozen de hostingactiviteiten over te dragen aan een andere partij. Provider.nl is door haar hosting- en cloudexpertise de aangewezen partij om deze activiteiten over te nemen.

ISP Services is in vele sectoren actief en is met name bekend als leverancier voor verschillende hosting en service providers. Flip Keijzer, directeur bij Provider.nl: “Deze overname past bij de groeiambitie van onze hosting- en clouddiensten. We bouwen ons marktaandeel uit bij klanten in het MKB, bij Service Providers en webdevelopment bureau’s. Provider.nl focust zich volledig op white label diensten op het gebied van hosting en cloud. We kunnen de klanten van ISP Services nu van een attractiever dienstenpakket voorzien.”

“De overname van ISP Services door Provider.nl zorgt voor meer mogelijkheden voor onze klanten”, zegt Tobias Riegg, General Manager van Avira. “Het geeft het onze bestaande klanten betere toegang tot een range van nieuwe diensten, zoals eenvoudiger portfoliobeheer, hostingoplossingen en managed services. Door onze portfolio’s samen te voegen, zullen er mogelijkheden voor onze klanten ontstaan om meer uit hun bestaande dienstverlening te halen. Wij zijn ervan overtuigd dat de overgang naar Provider dan ook soepel zal verlopen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.