Provincie Overijssel kiest Ctac voor technisch SAP applicatiebeheer

  • Bedrijfsnieuws van
  • Ctac
  • geplaatst op
  • 21 oktober 2015 11:25 uur

Provincie Overijssel besteedt het technisch applicatiebeheer van SAP uit aan Ctac. Binnen de eigen organisatie was er te weinig technische SAP kennis om het beheer op het gewenste hoge niveau te houden. Bovendien zijn de IT-professionals van de provincie op deze manier in staat zich nog meer te focussen op de alignment van organisatie en IT. Ctac biedt een op een Service Level Agreement (SLA) gebaseerde dienstverlening.

De overeenkomst tussen provincie Overijssel en Ctac is het resultaat van een meervoudige, onderhandse offerteaanvraag. Het doel van de provincie was om een partner te vinden, die gespecialiseerd is in SAP en haar ontzorgt.

“De keuze viel op Ctac vanwege de uitgebreide SAP expertise en zijn sterke positie in de markt”, zegt Maarten Prins, teamleider Backoffice Financiën bij provincie Overijssel. “Dankzij de uitbesteding kunnen wij ons nu meer richten op onze kernactiviteiten – iets waar krimpende budgetten ons toe dwingen. De samenwerking met Ctac betekent voor ons ontzorging op SAP gebied.”

“Dat provincies hun technisch applicatiebeheer uitbesteden, komt heel zelden voor”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Ik ben dan ook dubbel zo trots dat provincie Overijssel gekozen heeft voor onze dienstverlening. Voor ons is dit een hernieuwde start van onze SAP dienstverlening aan provincies.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.