Proxsys is Windows 10 Check-in Partner

Microsoft kiest voor geregisseerde uitrol met ervaren partners

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proxsys
  • geplaatst op
  • 12 augustus 2015 11:33 uur

Op 29 juli heeft Microsoft het Gorinchemse Proxsys benoemd tot Windows 10 Check-in Official partner. Proxsys is hierdoor het aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties die een upgrade willen van het sterk verbeterde Windows. De update is gratis en dient wereldwijd op miljoenen computers te worden doorgevoerd. Microsoft kiest ervoor de upgrade strak geregisseerd en gefaseerd uit te rollen, met ervaren en betrouwbare partners. In de regio Gorinchem is Proxsys het zogenaamde ‘Check-in punt’ voor zakelijke gebruikers. Naast Windows 10 Check-in Official partner is Proxsys al geruime tijd Microsoft Cloud OS Network partner, hetgeen garant staat voor een naadloze integratie van het nieuwe Windows in de Proxsys-clouddiensten.

Microsoft zet hoog in op een vlekkeloze introductie van Windows 10. Naast de uitrolstrategie met geselecteerde partners, heeft Microsoft ook een zeer uitgebreide Windows 10 Check-in website met tips, veelgestelde vragen, checklists en een overzicht van gekwalificeerde Check-in partners. In Gorinchem en omstreken kan de MKB-er met meer dan twintig werkplekken bij Proxsys terecht; in het Proxsys Experience Center kan de zakelijke gebruiker het nieuwe Windows 10 al bekijken en zelfs uitgebreid testen – in een één-op-één adviesgesprek of tijdens een van de Windows 10 kennismakingsevents (aanmelden kan via: http://www.proxsys.nl/nieuws/windows-10).

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.