Pure legt de lat voor storage opnieuw hoger met nieuwe generatie Evergreen Storage

Met Capacity Consolidation hebben klanten steeds de nieuwste generaties flash, zonder dat ze storage opnieuw te hoeven kopen; Capacity Guarantee vermindert de risico’s bij datareductie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Pure Storage
  • geplaatst op
  • 6 juli 2016 10:30 uur

Pure Storage, de vooraanstaande onafhankelijke fabrikant van solid-state opslag-arrays, heeft zijn innovatieve Evergreen Storage opslagmodel verder verbeterd. Klanten kunnen hierdoor opslagcapaciteit aanschaffen en na verloop van tijd makkelijk en probleemloos upgraden, waarbij de investering beter beschermd is.

Het Evergreen Storage-model is in 2014 gelanceerd en zette de traditionele onderhouds- en upgradeprogramma’s op zijn kop, door af te rekenen met de kostbare en inefficiënte ‘forklift-upgrades’. Bij zo’n ‘forklift-upgrade’ moeten complete opslagsystemen in hun geheel vervangen worden. Tot nu toe betrof Evergreen Storage het upgraden van opslagcontrollers en de prestaties, nu komt daar ook de daadwerkelijke flash-opslag bij.

Met het nieuwe Capacity Consolidation programma kunnen klanten hun opslagcapaciteit uitbreiden en tegelijkertijd oudere storage consolideren, waarvoor zij een aantrekkelijke inruilkorting ontvangen. Dit betekent dat de traditionele upgrade-cyclus wordt doorbroken, waarbij klanten hun complete opslagsysteem moeten vervangen door een nieuwe en dus in feite opnieuw de opslagcapaciteit aanschaffen die ze al hebben. Daarnaast maakt de nieuwe Right-Size Guarantee een eind aan het risico en het gokwerk rond de hoeveelheid storage die je moet aanschaffen bij gebruik van datareductietechnieken. In plaats daarvan krijgen klanten de opslagcapaciteit die ze daadwerkelijk nodig hebben.

Right-Size Guarantee
De door en door bewezen datareductietechnologie van Pure zorgt ervoor dat klanten over efficiënte en kosteneffectieve opslagsystemen beschikken. Maar wie opslag aanschaft, wil effectieve capaciteit zonder zich druk te hoeven maken over een mogelijk capaciteitstekort ten gevolge van thin provisioning, RAID-databescherming, datareductie of andere variabelen die de effectieve opslagcapaciteit bepalen. De Right-Size Guarantee garandeert Pure-klanten dat zij de beschikking krijgen over precies de juiste opslagomvang en -capaciteit.

Klanten werken samen met Pure en zijn partners om – per workload – de effectieve capaciteitsvereisten te bepalen. Daarbij zet Pure een op de cloud gebaseerde workloadanalyse in om de juiste opslagcapaciteit vast te stellen. Hierdoor hoeft de klant zich geen zorgen te maken over de gevolgen van datareductie. Pure stelt zelf de optimale omvang van het array vast en garandeert een effectieve capaciteit. Daarbij krijgt de klant een schriftelijke garantie van zes maanden waarbij  – als dit nodig is – de flash-opslagcapaciteit gratis wordt uitgebreid om te voldoen aan de klantvereisten.

“Voor de klant is de effectieve opslagcapaciteit het enige dat er echt toe doet”, zegt Matt Kixmoeller, Vice President Products van Pure Storage. “Door onze klanten die effectieve capaciteit te garanderen, neemt Pure de risico’s weg die gepaard gaan met datareductie en wordt het aankoopproces vereenvoudigd. Zo kunnen klanten zonder zorgen storage aanschaffen en direct beginnen met het transformeren van hun bedrijf.”

Theo van Teylingen, Regional Director Pure Storage Benelux vult aan: “Met Right-Size Guarantee en Capacity Consolidation breiden we ons innovatieve Evergreen model verder uit. Evergreen is een supportmodel dat de mogelijkheid biedt om op een nieuwe, strategische manier te investeren in storage. Klanten krijgen de beschikking over eenvoudige en effectieve upgrade-opties. Daarmee kunnen ze steeds beschikken over de nieuwste generaties flash-opslag, zonder dat ze bestaande opslagcapaciteit opnieuw moeten aanschaffen. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op en zorgt voor een veel betere TCO.”

Capacity Consolidation
Met Capacity Consolidation hebben klanten van Pure Storage de zekerheid dat hun infrastructuur kan blijven schalen om snel groeiende datavolumes bij te benen. Dit gebeurt door periodiek te upgraden naar modernere flashopslag met een hogere capaciteit, zonder dat twee maal voor dezelfde terabyte aan opslagcapaciteit betaald moet worden. Bestaande data op oudere opslagsystemen worden automatisch en zonder verstoring van de bedrijfsprocessen gemigreerd naar het nieuwe FlashArray. Zo maakt Evergreen Storage een kostenbesparing van 33 procent of meer mogelijk.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.