Pure Storage verbetert prestaties SAP HANA-omgevingen

Pure Storage nu gecertificeerd als flash enterprise storage oplossing voor SAP HANA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Pure Storage
  • geplaatst op
  • 18 mei 2015 12:43 uur

Pure Storage, de toonaangevende onafhankelijke aanbieder van solid-state-arrays, kondigt vandaag aan dat zijn FlashArray 400 Series nu door SAP is gecertificeerd als enterprise storage oplossing voor het SAP HANA®-platform. De certificering biedt klanten betere prestaties en een flexibel en eenvoudig gebruik, noodzakelijk voor SAP HANA-omgevingen. Daarnaast kan Pure Storage dankzij de certificering deelnemen aan het SAP-programma voor datacenter integratie, dat op maat is gemaakt voor SAP HANA. Door deel te nemen aan het programma kunnen klanten hun bestaande hardware en infrastructuur componenten benutten voor hun SAP HANA-omgevingen. Dit biedt organisaties nog meer keuzes, zelfs in heterogene omgevingen.

“SAP HANA wordt steeds vaker gebruikt door organisaties die snelle transacties moeten uitvoeren en complexe query’s willen verwerken op hetzelfde platform”, aldus Eric Burgener, Research Director bij IDC. “Prestaties zijn in een dergelijke omgeving cruciaal en met SAP-gecertificeerde oplossingen zoals die van Pure Storage, kunnen klanten met vol vertrouwen krachtige flash arrays gebruiken.”

SAP HANA is een in-memory programma dat databases, dataverwerking en applicatieplatforms combineert. Het platform biedt databases voor voorspellende, planmatige, tekstverwerkende, ruimtelijke en zakelijke analyses. Door het leveren van geavanceerde mogelijkheden, zoals voorspellende tekstanalyses, ruimtelijke data verwerking en data virtualisatie binnen dezelfde architectuur, wordt de applicatieontwikkeling en verwerking bij big data bronnen en structuren nog verder vereenvoudigd. Dit maakt SAP HANA zeer geschikt voor het bouwen en implementeren van next-generation, real-time applicaties en analytics. Met Pure Storage’s FlashArray en SAP HANA kunnen klanten de geavanceerde mogelijkheden van het SAP HANA-platform volledig gebruiken. Pure Storage blijft samen met het SAP-team werken aan oplossingen die de gebruiksscenario’s van klanten ondersteunen. Sterker nog, de gerichte workshops en het technische advies van het SAP HANA Partner Engineering Team hebben de voorbereiding op de certificering versneld.

“Enterprise datacenter architectuur gaat steeds meer profiteren van de ongeëvenaarde mogelijkheden van moderne datamanagementplatforms, zoals SAP HANA,” aldus Matt Kixmoeller, Vice President of Products bij Pure Storage. “Voorbereidingen treffen voor ‘Internet of Things’, big data initiatieven en het begrijpen van real-time analytics zijn maar een paar voorbeelden van projecten bij onze klanten. Met de inzet van flash kunnen dit soort projecten leiden tot een transformatie. Niet alleen binnen IT, maar ook binnen het gehele bedrijf kan er slimmer en sneller gewerkt worden met nieuwe innovaties die voorheen niet mogelijk waren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.