Pure Storage verbetert prestaties SAP HANA-omgevingen

Pure Storage nu gecertificeerd als flash enterprise storage oplossing voor SAP HANA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Pure Storage
  • geplaatst op
  • 18 mei 2015 12:43 uur

Pure Storage, de toonaangevende onafhankelijke aanbieder van solid-state-arrays, kondigt vandaag aan dat zijn FlashArray 400 Series nu door SAP is gecertificeerd als enterprise storage oplossing voor het SAP HANA®-platform. De certificering biedt klanten betere prestaties en een flexibel en eenvoudig gebruik, noodzakelijk voor SAP HANA-omgevingen. Daarnaast kan Pure Storage dankzij de certificering deelnemen aan het SAP-programma voor datacenter integratie, dat op maat is gemaakt voor SAP HANA. Door deel te nemen aan het programma kunnen klanten hun bestaande hardware en infrastructuur componenten benutten voor hun SAP HANA-omgevingen. Dit biedt organisaties nog meer keuzes, zelfs in heterogene omgevingen.

“SAP HANA wordt steeds vaker gebruikt door organisaties die snelle transacties moeten uitvoeren en complexe query’s willen verwerken op hetzelfde platform”, aldus Eric Burgener, Research Director bij IDC. “Prestaties zijn in een dergelijke omgeving cruciaal en met SAP-gecertificeerde oplossingen zoals die van Pure Storage, kunnen klanten met vol vertrouwen krachtige flash arrays gebruiken.”

SAP HANA is een in-memory programma dat databases, dataverwerking en applicatieplatforms combineert. Het platform biedt databases voor voorspellende, planmatige, tekstverwerkende, ruimtelijke en zakelijke analyses. Door het leveren van geavanceerde mogelijkheden, zoals voorspellende tekstanalyses, ruimtelijke data verwerking en data virtualisatie binnen dezelfde architectuur, wordt de applicatieontwikkeling en verwerking bij big data bronnen en structuren nog verder vereenvoudigd. Dit maakt SAP HANA zeer geschikt voor het bouwen en implementeren van next-generation, real-time applicaties en analytics. Met Pure Storage’s FlashArray en SAP HANA kunnen klanten de geavanceerde mogelijkheden van het SAP HANA-platform volledig gebruiken. Pure Storage blijft samen met het SAP-team werken aan oplossingen die de gebruiksscenario’s van klanten ondersteunen. Sterker nog, de gerichte workshops en het technische advies van het SAP HANA Partner Engineering Team hebben de voorbereiding op de certificering versneld.

“Enterprise datacenter architectuur gaat steeds meer profiteren van de ongeëvenaarde mogelijkheden van moderne datamanagementplatforms, zoals SAP HANA,” aldus Matt Kixmoeller, Vice President of Products bij Pure Storage. “Voorbereidingen treffen voor ‘Internet of Things’, big data initiatieven en het begrijpen van real-time analytics zijn maar een paar voorbeelden van projecten bij onze klanten. Met de inzet van flash kunnen dit soort projecten leiden tot een transformatie. Niet alleen binnen IT, maar ook binnen het gehele bedrijf kan er slimmer en sneller gewerkt worden met nieuwe innovaties die voorheen niet mogelijk waren.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...