Qi ict en Leadgate zijn samenwerking gestart op het gebied van online lead generatie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Leadgate
  • geplaatst op
  • 17 februari 2016 09:35 uur

IT integrator Qi ict en online marketing specialist voor de IT, Leadgate zijn een samenwerking gestart. Binnen deze samenwerking ondersteunt Leadgate de organisatie in de marketing strategie, online marketing, lead generation, website optimalisatie en haar marketing automation.

Qi ict is een bekende naam in de IT markt en is al meer dan 30 jaar de security-, networking- en storagepartner bij uitstek voor gemeenten, zorg-instellingen en retail organisaties. Doordat traditionele marketing binnen het IT-landschap steeds minder resultaat oplevert ging de integrator op zoek naar een nieuwe manier voor het genereren van leads. Hiervoor kwam de organisatie na een selectietraject terecht bij het Rotterdamse Leadgate.

Servie Janssen, Marketing Manager bij Qi ict: “Het marketing landschap is de afgelopen jaren enorm veranderd en daarbij ook de mogelijkheden voor de communicatie tussen ons en onze klanten en prospects. Leadgate laat ons zien dat de informatie die we hebben van onze klanten en de markt ons helpen om beter aan te sluiten bij de behoeften van hen. Ik zie dit als een absoluut mooie kans om onze relaties nog beter te bedienen en Qi ict zodoende nog verder te laten doorgroeien in de toekomst”.

“Het is een enorme uitdaging om mee te mogen denken met een gerenommeerde IT organisatie als Qi ict. Een marketingteam omturnen van traditioneel naar online en daarbij met data aantonen dat het werkt geeft ons erg veel voldoening. Qi ict heeft al laten zien de koe absoluut bij de horens te pakken en de organisatie daarmee klaar te stomen voor de toekomst. Dat is iets waarvoor we iedere dag graag uit ons bed komen”, aldus Sjors Teeuwen, Sales en Marketing Director van Leadgate.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.