Quanza en Arista Networks ´Hands-on´ tijdens DHPA Techday

DHPA Techday All Hands-on Tech – 13 mei, 11.30 uur; DeFabrique Utrecht


All Hands-on Tech. Op de komende Techday van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), een evenement voor én door technici die werkzaam zijn in de online sector, gaan gebruikers en aanbieders praktisch aan de slag met Software Defined Datacenter, Cloud OS, Security, Ethernet Fabric en Storage. Quanza Engineering is één van de sponsors van deze DHPA Techday die dit jaar plaatsvindt op dinsdag 13 mei in DeFabrique in Utrecht. Inschrijven kan op DHPAtechday.nl.

Professionele organisaties werken voortdurend aan een hoogwaardige en veilige online-verschijning. Aan de technische IT-infrastructuur worden immers steeds hogere veiligheidseisen gesteld. Voor technici uit het vakgebied is het daarom alle hens aan dek om aan de hoge verwachtingen te blijven voldoen en een robuuste en veilige IT-infrastructuur te kunnen garanderen.

Quanza Engineering, sinds 2012 Elite Partner van Arista Networks, en Arista Networks, leverancier van oplossingen voor omgevingen die hoge eisen stellen aan netwerkprestaties, slaan dit jaar de handen ineen en hebben een gezamenlijke stand in ´Loods 7´. Het onderscheidende portfolio van Arista Networks aan switches en het Arista EOS-netwerkbesturingssysteem biedt unieke eigenschappen en mogelijkheden die passen bij de diensten van Quanza Engineering. Zo past Quanza deze oplossingen onder meer toe bij low latency switching van grote media-streams van omroepen en postproductiebedrijven en voor het streamen van filmcontent over internet.

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) is een samenwerking van vooruitstrevende en toonaangevende marktleiders in hosting- en clouddiensten. De DHPA Techday staat dit jaar in het teken van de laatste innovaties en technieken en de meest recent bewezen praktijken. In vijf Hands-on Labs staan de volgende thema´s centraal: Software Defined Datacenter, Cloud OS, Security, Ethernet Fabric en Storage. Het programma bestaat verder uit een plenaire sessie en een informatiemarkt. De dag wordt afgesloten met het ludieke Nederlandse Kampioenschap Serverwerpen, een Pubquiz en een informele Barbecue & Borrel.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.