Quanza Engineering is nieuwe reseller AMS-IX

AMS-IX breidt zakelijke relatie met Quanza uit

  • Bedrijfsnieuws van
  • AMS-IX
  • geplaatst op
  • 27 mei 2014 11:12 uur

Quanza Engineering is toegevoegd aan het reseller-programma van AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). Quanza heeft een uitgebreide expertise in het leveren, ontwerpen, implementeren en bouwen van IT-infrastructuren. Quanza is een unieke partner van AMS-IX, aangezien het bedrijf naast het verbinden van haar klanten met de exchange, waarde toevoegt door op te treden als kennispartner van AMS-IX.

AMS-IX heeft een breed partnernetwerk met partners die onderdeel zijn van het AMS-IX partnerprogramma. Dit programma maakt het mogelijk voor externe partijen om AMS-IX poorten beschikbaar te stellen op elke locatie waar zij een infrastructuur hebben aangesloten op co-locaties van AMS-IX in Amsterdam. De partners die vallen onder dit programma zijn gecertificeerd om de diensten van AMS-IX op afstand aan te bieden. Het programma is opgericht om nieuwe klanten via de partners een eenvoudiger toegang tot de diensten van AMS-IX te verlenen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toegevoegde waarde van de exchange en de voordelen die peering blijvend met zich meebrengen.

“Wij zijn erg blij om Quanza Engineering te verwelkomen als nieuwe partner”, zegt Job Witteman, CEO van AMS-IX. “De kennis en diensten van Quanza zijn erg waardevol voor ons partnerecosysteem. Waar de meeste partners AMS-IX ondersteunen met het bieden van LAN extension- of transportdiensten, is Quanza juist een partij die kennis toevoegt.”

“De samenwerking tussen AMS-IX en Quanza begon ruim 10 jaar geleden. Wij ondersteunen de exchange al sinds 2001 bij de bouw van hun infrastructuur of regelen de aanvragen van onze klanten voor een aansluiting op AMS-IX”, zegt Frans ter Borg, eigenaar van Quanza. “Onze klanten willen graag dat wij onze diensten als ‘one-stop-shop’ bieden voor al hun infrastructuur gerelateerde vragen. Dit was de perfecte aanleiding om officieel partner te worden van AMS-IX.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...