Quanza Engineering is nieuwe reseller AMS-IX

AMS-IX breidt zakelijke relatie met Quanza uit

  • Bedrijfsnieuws van
  • AMS-IX
  • geplaatst op
  • 27 mei 2014 11:12 uur

Quanza Engineering is toegevoegd aan het reseller-programma van AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). Quanza heeft een uitgebreide expertise in het leveren, ontwerpen, implementeren en bouwen van IT-infrastructuren. Quanza is een unieke partner van AMS-IX, aangezien het bedrijf naast het verbinden van haar klanten met de exchange, waarde toevoegt door op te treden als kennispartner van AMS-IX.

AMS-IX heeft een breed partnernetwerk met partners die onderdeel zijn van het AMS-IX partnerprogramma. Dit programma maakt het mogelijk voor externe partijen om AMS-IX poorten beschikbaar te stellen op elke locatie waar zij een infrastructuur hebben aangesloten op co-locaties van AMS-IX in Amsterdam. De partners die vallen onder dit programma zijn gecertificeerd om de diensten van AMS-IX op afstand aan te bieden. Het programma is opgericht om nieuwe klanten via de partners een eenvoudiger toegang tot de diensten van AMS-IX te verlenen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toegevoegde waarde van de exchange en de voordelen die peering blijvend met zich meebrengen.

“Wij zijn erg blij om Quanza Engineering te verwelkomen als nieuwe partner”, zegt Job Witteman, CEO van AMS-IX. “De kennis en diensten van Quanza zijn erg waardevol voor ons partnerecosysteem. Waar de meeste partners AMS-IX ondersteunen met het bieden van LAN extension- of transportdiensten, is Quanza juist een partij die kennis toevoegt.”

“De samenwerking tussen AMS-IX en Quanza begon ruim 10 jaar geleden. Wij ondersteunen de exchange al sinds 2001 bij de bouw van hun infrastructuur of regelen de aanvragen van onze klanten voor een aansluiting op AMS-IX”, zegt Frans ter Borg, eigenaar van Quanza. “Onze klanten willen graag dat wij onze diensten als ‘one-stop-shop’ bieden voor al hun infrastructuur gerelateerde vragen. Dit was de perfecte aanleiding om officieel partner te worden van AMS-IX.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.