Quanza sponsort DevOpsDays Amsterdam


Quanza Engineering, specialist in hoog beschikbare IT‑infrastructuren, is gold sponsor van de DevOpsDays. Dit driedaagse evenement vindt plaats van 19 tot en met 21 juni in Pakhuis de Zwijger Amsterdam.

Tijdens het driedaagse evenement in Amsterdam komen DevOps-beoefenaren bijeen voor workshops en presentaties over security, monitoring, beheer, engineering en kwaliteitsprocessen.

DevOps richt zich op technologische en procesmatige integratie van ontwikkeling en beheer. De DevOps-werkwijze is een belangrijke ontwikkeling voor ontwikkelaars en beheerders om aan de eisen van vandaag de dag te kunnen voldoen: online platforms wijzigen voortdurend en moeten daarbij continu beschikbaar zijn.

Voor Frans ter Borg, directeur Quanza Engineering, is dit geen onbekend vraagstuk: “Van oudsher zijn onze klanten organisaties voor wie een stabiele en flexibele IT-infrastructuur van cruciaal belang is. Bij deze klanten zien we een steeds nauwere samenwerking tussen ontwikkelaars en beheerders. Een interessante ontwikkeling voor ons als beheerpartner, zeker omdat het DevOps-gedachtegoed relatief nieuw is. Er is nog veel pionierswerk te verrichten. Wij sponsoren de DevOpsDays, omdat het een unieke gelegenheid is om de laatste ervaringen en inzichten op dit gebied met elkaar te delen.”

Donderdag 19 juni zijn er workshops over ontwikkeling en beheer. Vrijdag 20 juni en zaterdag 21 juni staan in het teken van presentaties van internationale sprekers om DevOps in de organisatie te introduceren. Vrijdag wordt de dag afgesloten met een barbecue met lokale bieren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.