Realtime Register als eerste Nederlandse registrar geaccrediteerd voor .RU en .PФ-domeinnamen


Realtime Register, ICANN-geaccrediteerde registrar van domeinnamen en leverancier van webhostingdiensten, is als eerste Nederlandse registrar geaccrediteerd door de Russische registry. Dit betekent dat Realtime Register als enige zonder tussenkomst van derden .RU- en .PФ-domeinnamen mag registreren bij TCI, de Russische registry. Met deze accreditatie helpt Realtime Register lokale Russische bedrijven en organisaties met ambities in Rusland, online te groeien. Door de directe relatie die Realtime Register heeft met de .RU-registry, kunnen domeinnamen snel worden geregistreerd en is geen aanvullende validatie vereist.

Er zijn wereldwijd slechts 31 registrars die voor de domeinnaam extensies .RU en .PФ geaccrediteerd zijn. Dit terwijl het land met 146 miljoen inwoners enorme potentie biedt. Berend van Dalfzen, Managing Director van Realtime Register: “De partijen die geaccrediteerd willen worden doorlopen een intensief proces. We zijn dan ook enige tijd bezig geweest om aan alle eisen te voldoen. Eén daarvan is het hebben van een lokaal kantoor zodat er niet alleen telefonische ondersteuning geboden kan worden, maar er ook een fysieke plek is waar mensen kunnen aankloppen.”

Kantoor in Moskou
Realtime Register opende een kantoor in Moskou met Russisch personeel in dienst. “Deze medewerkers hebben ons ook praktisch ondersteund in het accreditatieproces. Alle documenten worden aangeleverd in het Russisch, dan is het erg prettig om mensen in je eigen organisatie te hebben met Russisch als moedertaal die deze informatie voor de Nederlandse collega’s kunnen vertalen”, vertelt Van Dalfzen.

Russische resellers .RU en .PФ-domeinnamen
Realtime Register biedt met de accreditatie niet alleen lokale én internationale organisaties de kans om zich met een .RU- of .PФ-domeinnaam op de Russische markt te begeven. Via zusterbedrijf Resello wordt Russische resellers de kans geboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen domeinnaamregistraties, hostingdiensten en aanverwante producten aan te bieden.

Van Dalfzen: “Onze ambities zijn groot en dat zijn de kansen ook. Rusland is met de aangrenzende landen die daar veel zaken doen, één van de grootste wereldeconomieën. Als je daar als bedrijf succesvol wilt zijn, is het essentieel een lokaal platform te hebben. En aan de andere kant helpen we ook graag (startende) Russische bedrijven die online internationale markten willen betreden. Door via Resello lokale resellers een aantrekkelijk aanbod te doen, creëren we bovendien een mooie uitgangspositie om te groeien in Rusland en benutten we onze accreditatie maximaal.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...