Riverbed helpt THE NET-A-PORTER GROUP consistente webervaring te bieden en netwerkprestaties te verbeteren

Riverbed SteelCentral, uitgebreide visibility- en beheeroplossing, detecteert SaaS-performanceproblemen, analyseert ze en lost ze op

  • Bedrijfsnieuws van
  • Riverbed
  • geplaatst op
  • 3 september 2015 11:02 uur

THE NET-A-PORTER GROUP heeft gekozen voor de Riverbed® SteelCentral™-oplossingen, waaronder SteelCentral AppResponse, SteelCentral Transaction Analyzer en SteelCentral Packet Analyzer.

De SteelCentral-oplossingen sluiten aan bij de APM-strategie (Application Performance Management) van THE NET-A-PORTER GROUP. Ze ondersteunen het verbeteren van de prestaties van de bedrijfskritische SaaS-applicaties en websites van The Group. Daardoor kan de wereldwijde inkooporganisatie van luxueuze mode een ongeëvenaarde klantervaring bieden. Met de SteelCentral-oplossingen heeft The Group een centraal overzicht van zijn netwerkverkeer. Dat stelt de IT organisatie in staat alle performance-gerelateerde problemen op te sporen, te analyseren en snel op te lossen. De oplossingen van Riverbed richten zich ook op bestaande hiaten in het fysieke netwerk en op protocolissues.

Technologische innovatie vormt het fundament van THE NET-A-PORTER GROUP, die beschikt over een hybride IT-infrastructuur. The Group brengt zijn product- en orderbeheer en warehouse logistics onder in verschillende datacenters die toegankelijk zijn voor medewerkers vanuit verschillende locaties. Het Riverbed-platform diende eenvoudig te integreren te zijn met de bestaande infrastructuur van THE NET-A-PORTER GROUP. Op deze manier heeft ieder lid van de IT organisatie, van CTO tot en met systeembeheerder, toegang tot alle data, altijd en overal.

“We hadden een oplossing nodig die onze huidige processen kon vervangen, ons waardevolle tools kon bieden en in staat zou zijn de samenwerking tussen teams te verbeteren, zodat netwerkprestatieproblemen sneller dan ooit opgelost konden worden, mochten ze zich voordoen”, zegt Simon Fotakis, Global Network Operations Manager bij THE NET-A-PORTER GROUP. “Het was essentieel dat er een oplossing geïmplementeerd zou worden, die ons een allesomvattend overzicht kon geven – iets wat duidelijk werd uit een zeer succesvolle proof-of-concept van Riverbed.”

Riverbed SteelCentral en het Riverbed Application Performance-platformTM
De Riverbed SteelCentral-productfamilie is een suite voor performance management en controle, die de gebruikerservaring en de prestaties van applicaties en netwerk combineert. De suite biedt het inzicht dat nodig is om snel de oorzaak van problemen vast te stellen en op te lossen – vaak nog vóór de eindgebruiker er iets van merkt, de helpdesk belt of naar een andere website gaat. Riverbed SteelCentral is onderdeel van het Riverbed Application Performance-platform™, dat de CIO compleet inzicht biedt in applicaties, optimalisatie en controle binnen de gehele onderneming. Het Riverbed Professional Services-team, met zijn uitgebreide expertise in consultancy, ondersteunt THE NET-A-PORTER GROUP bij het uitrollen van deze oplossingen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.