Riverbed introduceert nieuwe software-defined oplossingen voor versnellen cloud-first en digitale-transformatiestrategieën

 • Bedrijfsnieuws van
 • Riverbed
 • geplaatst op
 • 15 september 2016 10:11 uur

Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, introduceert innoverende software-defined oplossingen voor het versnellen van cloud-first en digitale-transformatiestrategieën die voor bedrijven van groot belang zijn om succesvol te zijn in de digitale wereld van nu.

Digitale transformatie zorgt in alle sectoren voor disruptie en is, mede door de toename van cloud- en mobiele technologieën, de kern van veel businessstrategieën geworden. Ondanks de voordelen hiervan gebruiken veel bedrijven nog altijd legacy-netwerkarchitecturen en is hun netwerk- en applicatie-infrastructuur nog niet digital-ready. Daardoor lopen initiatieven voor digitale transformatie het risico spaak te lopen. Sterker nog: hoewel IDC-experts verwachten dat digitale transformatie jaarlijks toeneemt tot wel 2,1 biljoen dollar in 2019, is in 2017 zestig procent van de digitale-transformatie-initiatieven door een gebrek aan een strategische infrastructuur niet in staat op te schalen[1]. Bovendien creëren de cloud en mobiliteit van eindgebruikers een hybride IT-model dat complex is in beheer en kostbaar in onderhoud – ook in vestigingen waar het grootste deel van de werknemers werkzaam zijn en consumenten langskomen om te shoppen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, komt Riverbed met nieuwe oplossingen die bedrijven helpen om van legacy-hardware te transformeren naar een nieuwe software-defined en cloudgerichte aanpak voor netwerken en om de eindgebruikerervaring te verbeteren. Hierdoor benutten bedrijven het volledige vermogen van hun initiatieven op het gebied van digitale-transformatie. Riverbeds nieuwe oplossingen zijn onder andere:

 • SteelConnect 2.0: een schaalbare, application-defined SD-WAN-oplossing die een geïntegreerd inzicht biedt in cloud-first netwerken.
 • Riverbed Cloud-Ready Branch: een software-defined, cloud-ready oplossing waarmee de IT-behoeften van alle vestigingen eenvoudig, flexibel en schaalbaar zijn te implementeren en te beheren;
 • SteelCentral SaaS: een oplossing voor uitgebreid inzicht in de cloud en daarbuiten en nieuw beheer van de eindgebruikerervaring op verschillende apparaten met SteelCentral Aternity;
 • Nieuwe cloud- en gevirtualiseerde varianten van SteelFusion.

“Riverbed voorzag enkele jaren geleden al de behoefte aan een ingrijpende verschuiving in netwerk- en applicatie-infrastructuur. Om die reden hebben we strategische technologie-investeringen gedaan, zowel organisch als via acquisitie, en door samenwerking met toonaangevende spelers op het gebied van cloud en serviceproviders. Zo heeft ons applicatieprestatieplatform zich verder kunnen ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van hedendaagse digitale bedrijven”, zegt Jerry M. Kennelly, bestuursvoorzitter en Chief Executive Officer van Riverbed. “Nu breiden we die infrastructuur uit, dieper de cloud in en breder voor alle eindgebruikers. Zo bieden we een software-defined architectuur voor een software-defined wereld.”

“Bedrijven blijven op dit moment gebruikmaken van de kracht van de hybride cloud om te profiteren van meer kostenbesparing, snelheid en schaalbaarheid. Tegelijkertijd hebben ze de flexibiliteit om workloads te verschuiven tussen publieke en private clouds”, zegt Yousef Khalidi, Corporate Vice President van Microsoft Azure Networking. “Organisaties moeten flexibel zijn om te profiteren van de cloud en digitale transformatie. Riverbed blijft innoveren door applicatie- en software-defined oplossingen te blijven leveren die intelligente netwerken mogelijk maken in het cloudtijdperk.”

Riverbed introduceert software-defined oplossingen voor digitale transformatie

De nieuwe oplossingen van Riverbed zijn een uitbreiding op het Riverbed Application Performance Platform™, en bieden de flexibiliteit, het inzicht, en de prestaties die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn in een cloud- en digitale wereld. Door gebruik te maken van het platform kunnen organisaties over elk netwerk apps, data en diensten aanbieden vanuit elke publieke, private of hybride cloud naar elk gewenst eindpunt.

 • Riverbed® SteelConnect™ 2.0 – SteelConnect is een application-defined SD-WAN-oplossing voor het cloudtijdperk. SteelConnect is ontwikkeld om de ‘legacy’-netwerkroutingmarkt te doorbreken, met de mogelijkheid om duizenden handmatig geconfigureerde routers te vervangen door virtuele netwerken gebaseerd op zero-touch provisioning en eenvoudig change management.
 • Riverbed® Cloud-Ready Branch™ – Riverbeds Cloud-Ready Branch transformeert branch office IT met een software-defined, cloud-ready oplossing die is gebouwd op het Riverbed Application Performance Platform en een eenvoudige, flexibele, en schaalbare manier biedt om de IT-behoeften van alle vestigingen te implementeren en te beheren.
 • Riverbed® SteelCentral™ – SteelCentral is het commandocentrum voor applicatieprestaties dat uitgebreide prestatiemonitoring en -beheer biedt in publieke-, private-, en hybride-cloudomgevingen.
 • Riverbed® SteelFusion™ – SteelFusion, de toonaangevende software-defined oplossing, is nu in twee nieuwe varianten beschikbaar om klanten meer keuze te bieden in hoe zij gedistribueerde infrastructuur transformeren in een Software-Defined Edge die flexibel, veilig en kosteneffectief is.

Riverbed-technologie en marktleiderschap

Deze aankondigingen bouwen voort op Riverbeds stootkracht in de markt en volgt op Riverbeds acquisitie van de toonaangevende SD-WAN-provider Ocedo in januari 2016 en de marktleidende provider van End User Experience (EUE) en oplossingen voor applicatieprestatiemonitoring Aternity in augustus 2016.  Door organische ontwikkeling te combineren met strategische acquisities, uitgebreide relaties met ’s werelds grootste cloudbedrijven en serviceproviders, en een sterk channel- en partnerecosysteem heeft Riverbed zijn technologie en marktleiderschap verder ontwikkeld om klanten een fundamentele verschuiving in netwerkarchitecturen te bieden voor de 21e eeuw en daarna.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...