Rob Voskamp aangesteld als nieuwe Service Director HSO

  • Bedrijfsnieuws van
  • HSO
  • geplaatst op
  • 16 december 2016 12:05 uur

Rob Voskamp is aangesteld als nieuwe Service Director HSO Enterprise Solutions. Na vier jaar te hebben gewerkt bij Microsoft als Sr. Project Delivery Manager, start Voskamp per 1 januari 2017 in zijn nieuwe functie bij HSO. Voskamp zal zich met name bezighouden met het aansturen en de verdere professionalisering van de delivery organisatie.

In de periode dat Voskamp bij Microsoft heeft gewerkt, heeft hij namens de Dynamics Global Domain organisatie internationale projecten en programma’s geleid. Hiervoor was Voskamp onder andere werkzaam als ICT-manager bij Europ Assistance en als manager bij HP en SLTN Inter Access. Door deze achtergrond en uitgebreide kennis van het nieuwe Microsoft Dynamics 365 platform, is Voskamp direct inzetbaar binnen HSO en is hij een volwaardig gesprekspartner voor alle stakeholders.

Voskamp over zijn aanstelling: “Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik de rol van Service Director bij HSO vervullen. Een van mijn focuspunten wordt het verder uitbouwen van de organisatie voor de toekomst. Dit onder andere door het in goede banen leiden van de innovatieve ontwikkelingen rondom Microsoft producten binnen HSO.” Door de opgedane ervaring op managementgebied bij onder andere HP en SLTN Inter Access heeft Voskamp zich deze positie zich al eigen gemaakt. “Ik vind het belangrijk om een managementstijl te handhaven waardoor een situatie wordt gecreëerd waarin vertrouwen ontstaat. Op die manier worden medewerkers aangespoord om uit hun comfortzone te treden en net die stap extra te zetten.”

HSO staat aan de vooravond van een aantal nieuwe ontwikkelingen omtrent (internationale) klanten en implementaties. HSO ontwikkelt zich van een sterke applicatie specialist naar een Microsoft Solution Integrator. Met de nieuwste aankondiging van Microsoft rondom Dynamics 365 krijgt deze dienstverlening een passend label. Voskamp ziet deze verandering als een interessante uitdaging die hij met beide handen aangrijpt.

Ronald Otten, Managing Director HSO Enterprise Solutions, over Voskamp: “Als persoon heb ik Rob leren kennen als een zeer gedreven, intelligent, vooruitstrevend, inspirerend en resultaatgericht persoon. Ik kijk met enthousiasme en vertrouwen uit naar onze samenwerking.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...