SaasNow voegt Visual Statistics toe aan cloud-portfolio

  • Bedrijfsnieuws van
  • SaasNow
  • geplaatst op
  • 4 augustus 2015 11:17 uur

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service BI & business analytics software, breidt zijn portfolio uit met SAS Visual Statistics. Met deze toevoeging aan de SaasNow cloud-suite profiteren partners en eindgebruikers van een krachtige combinatie analyse-toepassingen waarmee zij op een snelle en flexibele manier inzichten kunnen halen uit hun data.

SAS Visual Statistics biedt interactieve data-exploratie en maakt het eenvoudig voorspellende modellen te bouwen en aan te passen, zonder dat kennis van coderen vereist is. Daarmee kan snel het potentiële resultaat van nieuwe ideeën worden getoetst. Ook stellen de modellen professionals in staat problemen te identificeren en op te lossen en kansen te ontdekken. Op basis van die inzichten kan men sneller de juiste beslissingen nemen.

Complete oplossing
Door Visual Statistics naast SAS Visual Analytics te integreren in het SaasNow cloud-portfolio, wordt organisaties een aantrekkelijke en complete oplossing geboden. Hiermee kunnen zij binnen een half uur op iedere locatie, zonder hoge instapkosten, aan de slag met analytics. Bovendien kunnen toepassingen binnen SaasNow flexibel op abonnementsbasis worden afgenomen en per maand worden betaald en opgezegd.

SaasNow is ontwikkeld vanuit de filosofie dat ook kleinere ondernemingen gebruik moeten kunnen maken van hoogwaardige analytics. Gerben van Leeuwen, algemeen directeur van SaasNow: “Met ontwikkelingen als digitalisering en the Internet of Things wordt ieder bedrijf geconfronteerd met big data. Met deze uitbreiding van ons SaasNow-portfolio faciliteren we hen maximaal om deze data om te zetten in waardevolle inzichten waarmee ze zichzelf kunnen onderscheiden van hun concurrent. Naast SAS Visual Statistics kijken we ook naar het toevoegen van andere SAS analytics-oplossingen aan SaasNow zodat klanten hun data voor meerdere disciplines kunnen benutten.”

SaasNow nu ook beschikbaar in APAC-regio

Naast de uitbreiding van het cloud-portfolio met SAS Visual Statistics kondigt SaasNow aan dat de software voortaan ook beschikbaar is in de APAC-regio. Dit betekent dat organisaties in onder meer Australië, Nieuw Zeeland, Thailand en Singapore ook direct gebruik kunnen maken van krachtige analytics via de cloud. Met de toevoeging van deze nieuwe markten, is SaasNow nu beschikbaar in 166 landen wereldwijd.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...