SaasNow voegt Visual Statistics toe aan cloud-portfolio

  • Bedrijfsnieuws van
  • SaasNow
  • geplaatst op
  • 4 augustus 2015 11:17 uur

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service BI & business analytics software, breidt zijn portfolio uit met SAS Visual Statistics. Met deze toevoeging aan de SaasNow cloud-suite profiteren partners en eindgebruikers van een krachtige combinatie analyse-toepassingen waarmee zij op een snelle en flexibele manier inzichten kunnen halen uit hun data.

SAS Visual Statistics biedt interactieve data-exploratie en maakt het eenvoudig voorspellende modellen te bouwen en aan te passen, zonder dat kennis van coderen vereist is. Daarmee kan snel het potentiële resultaat van nieuwe ideeën worden getoetst. Ook stellen de modellen professionals in staat problemen te identificeren en op te lossen en kansen te ontdekken. Op basis van die inzichten kan men sneller de juiste beslissingen nemen.

Complete oplossing
Door Visual Statistics naast SAS Visual Analytics te integreren in het SaasNow cloud-portfolio, wordt organisaties een aantrekkelijke en complete oplossing geboden. Hiermee kunnen zij binnen een half uur op iedere locatie, zonder hoge instapkosten, aan de slag met analytics. Bovendien kunnen toepassingen binnen SaasNow flexibel op abonnementsbasis worden afgenomen en per maand worden betaald en opgezegd.

SaasNow is ontwikkeld vanuit de filosofie dat ook kleinere ondernemingen gebruik moeten kunnen maken van hoogwaardige analytics. Gerben van Leeuwen, algemeen directeur van SaasNow: “Met ontwikkelingen als digitalisering en the Internet of Things wordt ieder bedrijf geconfronteerd met big data. Met deze uitbreiding van ons SaasNow-portfolio faciliteren we hen maximaal om deze data om te zetten in waardevolle inzichten waarmee ze zichzelf kunnen onderscheiden van hun concurrent. Naast SAS Visual Statistics kijken we ook naar het toevoegen van andere SAS analytics-oplossingen aan SaasNow zodat klanten hun data voor meerdere disciplines kunnen benutten.”

SaasNow nu ook beschikbaar in APAC-regio

Naast de uitbreiding van het cloud-portfolio met SAS Visual Statistics kondigt SaasNow aan dat de software voortaan ook beschikbaar is in de APAC-regio. Dit betekent dat organisaties in onder meer Australië, Nieuw Zeeland, Thailand en Singapore ook direct gebruik kunnen maken van krachtige analytics via de cloud. Met de toevoeging van deze nieuwe markten, is SaasNow nu beschikbaar in 166 landen wereldwijd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.