SafeNet Cipher-programma helpt partners IT-cloud-beveiliging, virtualisatie en mobiel werken te transformeren

SafeNet-partnerprogramma maakt samenwerking eenvoudiger en verhoogt de omzet

 • Bedrijfsnieuws van
 • SafeNet
 • geplaatst op
 • 13 juni 2014 15:30 uur

SafeNet, Inc., wereldwijd toonaangevend in databescherming, verbetert zijn wereldwijde channelprogramma, het SafeNet Cipher-partnerprogramma. Het is ontworpen om partners te helpen om hun business verder uit te bouwen en hun klanten te leren omgaan met nieuwe uitdagingen op het gebied van databeveiliging in dit tijdperk van cloud, virtualisatie en mobiliteit. Verbeteringen zijn: privileges per niveau, een uitgebreid partnerportaal, vereenvoudigd wereldwijd prijsmodel en dealregistratie. Zo is het voor partners makkelijker om hun activiteiten op het gebied van databeveiliging met behulp van SafeNet te laten groeien.

Met de toonaangevende encryptie-, cryptomanagement- en authenticatieoplossingen van SafeNet kunnen partners hun klanten helpen met de belangrijkste uitdagingen en prioriteiten op het gebied van databeveiliging, gebruikersauthenticatie en toegangscontrole. Dat blijkt uit recente gegevens van 451 Research. SafeNets investeringen in de ontwikkeling van trainings-, accreditatie- en sales- en marketingprogramma’s stellen partners in staat geavanceerde oplossingen voor databeveiliging te ontwerpen, te verkopen en te leveren. Daarmee helpen ze hun klanten de ‘nieuwe grenzen’ te bepalen van IT-beveiliging, de data en de gebruikers.

SafeNet verbeterde het programma op basis van continue feedback van zijn partners. De belangrijkste kenmerken op een rij.

 • Eén wereldwijd kader – het Cipher-programma biedt een consistent programma wereldwijd met mogelijkheden voor aanpassingen in de lokale markt.
 • Gestandaardiseerde korting – het Cipher-programma biedt een gestandaardiseerde productkorting, waardoor het makkelijker is om zaken te doen met SafeNet.
 • Privileges voor partners per niveau – het Cipher-programma bestaat uit drie niveaus: Silver, Gold en Platinum. Partners hebben de mogelijkheid Cipher-privileges te verdienen door meer business naar SafeNet te brengen. Hoe hoger het niveau, hoe hoger de kortingen, de marges en de sales- en marketingondersteuning.
 • Wereldwijd security-ecosysteem – SafeNet heeft zijn producten geïntegreerd en gevalideerd met oplossingen van toonaangevende technologiebedrijven. Daarmee biedt het zijn partners veel extra mogelijkheden om de omzet te vergroten. Zij profiteren van het leveren van authenticatie- en encryptieoplossingen die integreren met meer technologieplatforms dan die van elke andere leverancier van oplossingen voor databeveiliging..
 • Nieuw en verbeterd partnerportaal – het SafeNet-partnerportaal biedt partners de tools en bronnen die zij nodig hebben om de volledige reeks SafeNet-producten en -oplossingen te verkopen, te bedienen en te ondersteunen. Iedere partner heeft hiermee gecentraliseerde toegang tot salestools, trainingen en marketingcampagnes. Kenmerken zijn profielmanagement, leadmanagement, dealregistratie, online training en fundmanagement. Partners van SafeNet profiteren van video-, web- en klassikale trainingen.
 • Dealregistratie, toegang tot leads en uniforme kortingen – het Cipher-partnerprogramma biedt fikse kortingen die in lijn zijn met partnerstatus en -activiteiten. Samen met de verbeterde, consistente prijslijsten is het voor partners eenvoudiger het complete SafeNet-portfolio te verkopen. Partners hebben de garantie dat kansen alleen aan hen gegeven worden en dat zij doorlopend leads ontvangen van SafeNet.
 • Marketingprogramma’s, salesondersteuning en trainingen – SafeNet biedt ondersteuning aan partners om de marketing, verkoop en dienstverlening richting eindgebruikers voor wat betreft SafeNet-oplossingen te versnellen. Partners kunnen sneller op mogelijkheden inspelen met de salestools en marketingcampagnes van SafeNet voor het genereren van leads.

“Het partnerkanaal is een verlenging van het sales- en technische team van SafeNet en een essentiële weg naar de markt. In het afgelopen jaar hebben partners hun bijdrage aan de groeiende omzet meer dan verdubbeld. Partners zijn een belangrijk onderdeel van onze algehele go-to-market-strategie en zetten zich in voor groei”, zegt Dirk Geeraerts, Regional Sales Director bij SafeNet. “Deze verbeteringen helpen de toegevoegde waarde van het SafeNet Cipher-channelpartnerschap te vergroten. Tegelijkertijd maakt het partnerschap het makkelijker om zaken te doen met ons. We blijven onze relaties met partners versterken en toegevoegde waarde bieden aan het programma, waarmee we onze partners helpen succesvol te zijn.”

“Wij hebben ons bedrijf laten groeien dankzij onze solide relatie met SafeNet. Ze hebben niet alleen een uitgebreid portfolio met oplossingen voor databeveiliging, die de behoeften van de enterprise-markt vervullen, maar ze bieden ook een uitgebreid wereldwijd programma dat partners als Arrow helpt sterke relaties met onze resellers op te bouwen. De vereenvoudigde tools en programma’s maken de samenwerking met hen nog makkelijker”, zegt Russell Zientek, vicepresident Security van Arrow ECS.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.