Samenwerking Claranet en IRIS one zorgt voor beter inspelen op wensen klant

  • Bedrijfsnieuws van
  • Claranet
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 09:37 uur

Claranet, expert in IT-infrastructuur en IRIS one, dé Telecom en IT-specialist, gaan per direct een partnership aan. Hierdoor kan IRIS one voor al haar klanten een totaaloplossing bieden op zowel telecom als IT-vlak.

Het versterken van elkaars business
‘’Sommige van onze klanten hebben een complexe IT-omgeving waarbij ons dienstenportfolio niet geheel aansluit. Claranet kan hier wel de juiste invulling aan geven omdat zij gespecialiseerd zijn in het verzorgen van op maat gemaakte geïntegreerde IT-oplossingen. Claranet krijgt anderzijds vaak het verzoek of zij voor haar klanten ook de vaste- en mobiele telefonie inclusief de integratie hiervan kunnen verzorgen, hier kan IRIS one dan weer een perfecte invulling aan geven. Via deze samenwerking kunnen wij onze specialisaties zó inzetten dat de klant er maximaal profijt van heeft en het beste geholpen is.’’ Aldus Lars van den Dungen, commercieel directeur van IRIS one.

“We hebben de afgelopen tijd een aantal van onze klanten blij gemaakt met de samenwerking met IRIS one,” vult Wiebe Nauta, managing director van Claranet Benelux aan; “Claranet wil klanten ontzorgen door een totaaloplossing te leveren en vaste- en mobiele telefonie is echt een onderdeel van een oplossing waar je een specifieke expertise voor nodig hebt. Met IRIS one als partner nemen we deze expertise mee naar de klant zodat we ons beiden kunnen focussen op onze eigen specialismen.”

IRIS one
IRIS one heeft jarenlange ervaring op het gebied van telecomoplossingen en is de enige organisatie in Nederland die KPN Excellence Partner, Vodafone Certified Installer Partner en Telfort Top Partner is. Naast telecomoplossingen verzorgt IRIS one ook de online werkplek van haar klanten middels een combinatie van Office 365 en Workspace 365 aangevuld met lokaal beheer.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.