Sander Scholten wordt Sales Director van BT in de Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 10 november 2015 11:10 uur

BT maakt vandaag de benoeming bekend van Sander Scholten als sales director van BT in de Benelux met ingang van 1 november jongstleden. Sander komt van HP, waar hij de afgelopen drie jaar als sales director verantwoordelijk was voor HP’s wereldwijde accounts vanuit het hoofdkantoor in de Benelux.

Na gewerkt te hebben bij de EU Business School in Den Haag, voegde Sander zich in 1988 bij IBM en vervolgde hij zijn ICT-carrière met senior posities in sales, business en algemeen management bij Compaq, PSINet, NetApp, service management softwarebedrijf Priox en daarna HP.

Sander is geen onbekende van BT. Tussen 2001 en 2005 was hij director van Benelux enterprise solutions & services bij BT’s professional services organisatie.

BT heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Benelux en biedt multinationals, grote private en publieke organisaties een uitgebreid portfolio netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale diensten. BT beschikt over meer dan 5.700 kilometer aan glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 kilometer aan glasvezelinfrastructuur in België. Daarnaast beschikt BT in Nederland ook over drie datacenters en opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.