SanDisk en Red Hat gaan strategische alliantie aan om flash-gebaseerde Ceph Storage-oplossingen te bieden

InfiniFlash voor Red Hat Ceph Storage biedt klanten wereldwijd nieuwe generatie scale-out storage

  • Bedrijfsnieuws van
  • Red Hat
  • geplaatst op
  • 30 maart 2016 12:42 uur

Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, en SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), aanbieder van flash storage-oplossingen, zijn een strategische alliantie aangegaan. Klanten kunnen profiteren van de gecombineerde voordelen van Ceph en flash storage. Het flash storage systeem InfiniFlash van SanDisk biedt in combinatie met Red Hat Ceph Storage, prestaties van wereldklasse en efficiënt databeheer, waarmee operationele en kapitale uitgaven verlaagd kunnen worden.

Als onderdeel van de samenwerking, wordt Red Hat Ceph Storage aangeboden in combinatie met het nieuwste SanDisk InfiniFlash storagesysteem. Door open, software-defined storage van Red Hat en flash storage van SanDisk te combineren, kunnen bedrijven een brede set van workloads bedienen met beter geïntegreerde, high-performing storage, die beter schaalt.

Red Hat Ceph Storage is een open, schaalbare, software-defined storageoplossing. Het wordt veel gebruikt in de OpenStack community en biedt een efficiënt platform om de groeiende storagebehoeften aan cloudinfrastructuren te ondersteunen.

Het SanDisk InfiniFlash systeem biedt de prestaties van full-flash opslagtechnologie met de economische voordelen van een hard disk drive (HDD)-gebaseerd systeem. Het systeem voorziet in de behoeften van middelgrote tot grote implementaties. In combinatie met Red Hat Ceph Storage biedt het petabyte-scalecapaciteit, high density en optimale prestaties om de kosten voor storage te verlagen. Dit geldt in het bijzonder voor organisaties die met het beheer van de exponentiele groei van data worstelen.

“Wij zijn trots om samen met SanDisk aan deze oplossing te werken”, aldus Ranga Rangachari, vice president en general manager Storage bij Red Hat. “Onze samenwerking richt zich op het bieden van de kracht van scale en de prestaties van flash-technologie, zoals nooit tevoren. Wij geloven dat het de potentie heeft om de huidige traditionele, propriëtaire storagemarkt te ontwrichten. Onze klanten hebben nu een uitgebreid portfolio van best-of-breed platformen, gezien het feit dat SanDisk’s InfiniFlash System en Red Hat Ceph Storage samen zijn getest, geoptimaliseerd en gecertificeerd voor optimale stabiliteit en prestaties.”

“Wij zijn er sterk van overtuigd dat open source, innovatie in de technologie-industrie bevordert”, aldus Ravi Swaminathan, vice president en general manager, Systems and Software Solutions bij SanDisk. “Wij zijn zeer verheugd om met Red Hat samen te werken aangezien het voortborduurt op onze inzet voor de open source community in mobiele, cloud en enterprise deployments. Door de flash-optimalisatie en productspecifieke innovaties van SanDisk te combineren met de toonaangevende stacks en standaarden van opensourcesoftware, zoals Red Hat Ceph Storage, kan InfiniFlash baanbrekende prestaties en agilityvoor hyperscale en large-scale OpenStack-omgevingen bieden.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.