SAP certificeert eVision Industry Software Permit Vision 7 als Powered by SAP NetWeaver®

  • Bedrijfsnieuws van
  • eVision
  • geplaatst op
  • 16 november 2016 14:48 uur

eVision Industry Software, marktleider op het gebied van Control of Work (CoW) oplossingen voor risicovolle industrieën, kondigt aan dat het de SAP-certificering ontvangt, powered by SAP Netweaver® technologie platform, voor hun geïntegreerde digitale CoW systeem Permit Vision 7

Het gebruiken van informatie uit verschillende systemen is van groot belang om essentiële werkprocessen te verbeteren. Informatie kan dan direct worden gedeeld, het situationele bewustzijn neemt toe en procedures zijn makkelijker te begrijpen en te volgen. De integratie van eVision’s Permit Vision met de SAP® ERP applicatie via SAP NetWeaver biedt daarom tastbare voordelen als het gaat om procesefficiëntie. De SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) certificeert hierbij eVision’s toevoeging voor het elektronische permit to work systeem “Permit Vision 7” als powered by SAP NetWeaver.

Oplossingen die worden aangedreven door SAP NetWeaver kunnen sneller en eenvoudiger integreren in SAP solution omgevingen. Klanten kunnen profiteren van een verbeterde interoperabiliteit met SAP-applicaties en met het grote aanbod aan oplossingen die draaien op SAP NetWeaver. Algemene IT investeringskosten en –risico’s worden ook verminderd door SAP-gecertificeerde oplossingen.

“In ons streven naar operationele onderscheiding door middel van digitale integratie, ondersteunt deze SAP certificering de voortzetting van ons doel om volledig digitale en geïntegreerde ecosystemen te bieden,” zegt Ralph Maroun, eVision’s Senior Technology Manager.

Integratie tussen SAP ERP en Permit Vision 7 voegt bijvoorbeeld continuïteit en gemak toe aan het creëren van werkvergunning door van tevoren de benodigde informatie te verwerken over vergunningen, planningen en werkprocessen voor Permit Vision certificaten. Beheerders hoeven alleen de voorbereide digitale documenten na te kijken en het licentieproces na te lopen, in plaats van informatie van verschillende systemen te beoordelen en goedkeuren. Om deze cirkel van efficiëntie rond te maken, wordt de licentiestatus teruggestuurd naar SAP ERP, waardoor de planners het proces in real-time kunnen volgen.

“Door processen niet alleen makkelijker maar ook beter te begrijpen te maken, kunnen werknemers sneller werken met betere informatie. De integratie van SAP ERP ondersteunt beide concepten en we zien ernaar uit om deze technologie in de toekomst nog verder te ontwikkelen,” zegt Maroun.

eVision is ook lid geworden van het SAP PartnerEdge® programma. eVision zal nauw samenwerken met SAP om diverse technische integraties van hun oplossingen te ontwikkelen en certificeren. Geïntegreerde partnertoepassingen voegen waarde toe aan SAP-oplossing en helpen wederzijdse klanten bij het behalen van hun strategische doelstellingen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.