SAS Viya beschikbaar op self service SaasNow platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • SaasNow
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 09:24 uur

SaasNow, leverancier van SAS Software via een cloud-model, lanceert vandaag als primeur de eerste analytics applicatie via het SAS Viya platform.

SAS Viya, dat eerder dit jaar door SAS is aangekondigd, is een schaalbare cloud-architectuur dat geschikt is voor het oplossen van problemen van elke omvang. SAS Viya biedt een omgeving voor datapreparatie, -exploratie, het configureren, operationaliseren en het beheer van modellen. Hiermee zorgt de nieuwe architectuur dat elk type gebruiker sneller van data tot inzichten komt.

SAS Visual Data Mining & Machine Learning (VDMML) is de eerste oplossing welke via SAS Viya beschikbaar is op de SaasNow portal. SAS Visual Data Mining & Machine Learning software speelt in op de explosieve groei in rekenkracht en big data en biedt diepgaande inzichten die voorheen onbereikbaar waren. Zo kan machine learning bijvoorbeeld toegepast worden voor geïntegreerde gezichtsherkenning in beveiligingssystemen, accurate aanbevelingen in e-commerce en medische diagnoses.

Vanaf vandaag kunnen SAS klanten SAS Visual Data Mining & Machine Learning automatisch lanceren via de portal en kunnen daarmee binnen 20 minuten beschikken over deze applicatie. SAS klanten kunnen hun eigen licenties gebruiken om SAS Visual Data Mining and Machine Learning in de SaasNow Cloud te activeren. Hierdoor komt alleen de infrastructuur voor rekening

SAS Visual Data Mining & Machine Learning  is per direct beschikbaar op het SAS Viya-platform van SaasNow vanuit meerdere datacenters waaronder Londen, Frankfurt, Parijs, Amsterdam en New York. Andere oplossingen uit het SAS Viya portfolio, waaronder SAS Visual Investigator en de nieuwe versies van SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics zullen ook beschikbaar worden gesteld op het SaasNow platform.

SAS Forum Portugal
SaasNow lanceert het product vandaag op het SAS Forum in Portugal. Deze conferentie in Lissabon wordt door meer dan 1500 professionals bezocht om geïnspireerd te worden over innovaties en analytics.

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

3W Infra
sims: I don't know why I come up as Velma Valento since I became a Google follower but you know it�...

Het Large Hadron Collider datacentrum
motoapk thanks: I truly appreciate this article. Great.

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....