SAS Viya beschikbaar op self service SaasNow platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • SaasNow
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 09:24 uur

SaasNow, leverancier van SAS Software via een cloud-model, lanceert vandaag als primeur de eerste analytics applicatie via het SAS Viya platform.

SAS Viya, dat eerder dit jaar door SAS is aangekondigd, is een schaalbare cloud-architectuur dat geschikt is voor het oplossen van problemen van elke omvang. SAS Viya biedt een omgeving voor datapreparatie, -exploratie, het configureren, operationaliseren en het beheer van modellen. Hiermee zorgt de nieuwe architectuur dat elk type gebruiker sneller van data tot inzichten komt.

SAS Visual Data Mining & Machine Learning (VDMML) is de eerste oplossing welke via SAS Viya beschikbaar is op de SaasNow portal. SAS Visual Data Mining & Machine Learning software speelt in op de explosieve groei in rekenkracht en big data en biedt diepgaande inzichten die voorheen onbereikbaar waren. Zo kan machine learning bijvoorbeeld toegepast worden voor geïntegreerde gezichtsherkenning in beveiligingssystemen, accurate aanbevelingen in e-commerce en medische diagnoses.

Vanaf vandaag kunnen SAS klanten SAS Visual Data Mining & Machine Learning automatisch lanceren via de portal en kunnen daarmee binnen 20 minuten beschikken over deze applicatie. SAS klanten kunnen hun eigen licenties gebruiken om SAS Visual Data Mining and Machine Learning in de SaasNow Cloud te activeren. Hierdoor komt alleen de infrastructuur voor rekening

SAS Visual Data Mining & Machine Learning  is per direct beschikbaar op het SAS Viya-platform van SaasNow vanuit meerdere datacenters waaronder Londen, Frankfurt, Parijs, Amsterdam en New York. Andere oplossingen uit het SAS Viya portfolio, waaronder SAS Visual Investigator en de nieuwe versies van SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics zullen ook beschikbaar worden gesteld op het SaasNow platform.

SAS Forum Portugal
SaasNow lanceert het product vandaag op het SAS Forum in Portugal. Deze conferentie in Lissabon wordt door meer dan 1500 professionals bezocht om geïnspireerd te worden over innovaties en analytics.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.