Schroff server cabinets nu tot 1600KG belastbaar


De vernieuwde server cabinets van Schroff beschikken over verbeterde koelingsconcepten waardoor meerdere servers in een cabinet geplaatst kunnen worden. Door toepassing van intelligente accessoires in het platform is de statische belasting nu toegenomen naar 1600KG.

Door een toename in het aantal servers in een cabinet ontstaat er naast toename van warmte-ontwikkeling ook een toename van het gewicht in de cabinets. Met deze vernieuwde uitvoering is het mogelijk om tot 1600KG aan servers te plaatsen zonder dat de veelzijdigheid van het platform verloren gaat. De cabinets zijn zowel inzetbaar als server en patch cabinet.

Deze vernieuwde cabinets zijn ook geschikt voor containment opstelling, zodat de scheiding van warme en koude lucht gewaarborgd blijft. Koning & Hartman beschikt over een compleet portfolio aan server cabinets van Schroff door toevoeging van deze vernieuwde versie.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.