Schuberg Philis benoemt Michel van de Coevering tot CFO

  • Bedrijfsnieuws van
  • Schuberg Philis
  • geplaatst op
  • 1 december 2015 12:00 uur

Outsourcing dienstverlener Schuberg Philis heeft Michel van de Coevering (47) per 1 januari 2016 benoemd tot CFO. Hiervoor was hij gedurende acht jaar CFO van de gespecialiseerde zakenbank Kempen & Co in Amsterdam. In die rol was Michel verantwoordelijk voor Finance & Control en Risk Management, als ook ICT en Operations. Hij startte zijn carrière bij McKinsey & Company als managementconsultant voor strategie- en organisatievraagstukken, veelal voor financiële en logistieke dienstverleners. Na McKinsey werkte Michel bij Kempen & Co als Corporate Finance adviseur voor ICT-dienstverleners en andere sectoren.

Michel-van-de-CoeveringMichel van de Coevering kent Schuberg Philis vanaf de start van de onderneming in 2002, toen hij als klankbord fungeerde voor de drie oprichters. Hij was getuige van de enorme ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Michel kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling van de organisatie. Michel: “Ik ben vooral onder de indruk van het DNA van Schuberg Philis, die het beste naar boven haalt uit de bijzonder getalenteerde mensen hier. De cultuur kenmerkt zich door empowerment, vertrouwen, samenwerking, innovatie en leergierigheid. Dit heeft geresulteerd in langdurige relaties met zeer tevreden klanten. En het zal ook de basis vormen voor de toekomstige ontwikkeling van Schuberg Philis. Ik vind het bijzonder om deel uit te gaan maken van die complexe, innovatieve en snel veranderende toekomst. ”

Philip Dries, Managing Director van Schuberg Philis: “Michel neemt een ​​schat aan ervaring mee op het gebied van business strategy en finance. Wij hebben hem leren kennen als een ​​sterke strateeg en een bron van inspiratie voor professionele dienstverleners die door willen groeien naar het volgende niveau. Hij bezit het vermogen om teams te begeleiden bij belangrijke besluiten, op basis van context, feiten en intuïtie. Schuberg Philis heeft een unieke positie opgebouwd in een zeer veeleisende en dynamische markt. Door de versterking van ons team met Michel zetten we een grote stap vooruit om onze positie verder uit te bouwen als toonaangevend, onafhankelijk en innovatief technologiebedrijf.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.