Scouting Nederland kiest voor een beheersbare en kostenefficiënte converged datacenter infrastructuuroplossing van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 1 april 2016 11:05 uur

Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 100.000 leden, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe converged datacenter infrastructuuroplossing. Proact levert de totaaloplossing voor de hard- en software, waarvoor Scouting Nederland een driejarig contract heeft getekend.

De gevalideerde EMC VSPEX totaaloplossing bestaat uit EMC storage, Cisco servers, Cisco networking en virtualisatiesoftware van VMware voor in totaal twee locaties van Scouting Nederland. De VSPEX oplossing vervangt de verouderde datacenter componenten voor een nieuw gestandaardiseerd en kostenefficiënt platform.

De componenten van het platform zijn volledig op elkaar afgestemd. De totale oplossing sluit daardoor perfect aan op de wensen van Scouting Nederland als het gaat om performance, beschikbaarheid en beheersbaarheid.

Verder profiteert Scouting Nederland ook van een lagere TCO en een uiterst hoge performance voor de diverse Scoutingsystemen, waaronder de webshop van de ScoutShop, dankzij de inzet van flash technologie en Fully Automated Storage Tiering (FAST) op de EMC storage systemen.

Vincent Klop, teamleider ICT bij Scouting Nederland: “Proact heeft gedurende het gehele traject proactief en kritisch met ons meegedacht en laten zien dat ze kennis en service hoog in het vaandel hebben staan. Er zijn meerdere oplossingen vanuit een onafhankelijk perspectief besproken, waarbij we uiteindelijk samen de beste keuze hebben gemaakt. Niet alleen voor nu, maar ook in lijn met onze toekomstvisie.”

“Door de samenwerking met toonaangevende businesspartners heeft Proact altijd toegang tot de nieuwste technologieën. Daardoor kunnen we de beste combinatie van hard- en software aanbieden aan onze klanten nu en in de toekomst. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Scouting Nederland”, zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?