Scouting Nederland kiest voor een beheersbare en kostenefficiënte converged datacenter infrastructuuroplossing van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 1 april 2016 11:05 uur

Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 100.000 leden, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe converged datacenter infrastructuuroplossing. Proact levert de totaaloplossing voor de hard- en software, waarvoor Scouting Nederland een driejarig contract heeft getekend.

De gevalideerde EMC VSPEX totaaloplossing bestaat uit EMC storage, Cisco servers, Cisco networking en virtualisatiesoftware van VMware voor in totaal twee locaties van Scouting Nederland. De VSPEX oplossing vervangt de verouderde datacenter componenten voor een nieuw gestandaardiseerd en kostenefficiënt platform.

De componenten van het platform zijn volledig op elkaar afgestemd. De totale oplossing sluit daardoor perfect aan op de wensen van Scouting Nederland als het gaat om performance, beschikbaarheid en beheersbaarheid.

Verder profiteert Scouting Nederland ook van een lagere TCO en een uiterst hoge performance voor de diverse Scoutingsystemen, waaronder de webshop van de ScoutShop, dankzij de inzet van flash technologie en Fully Automated Storage Tiering (FAST) op de EMC storage systemen.

Vincent Klop, teamleider ICT bij Scouting Nederland: “Proact heeft gedurende het gehele traject proactief en kritisch met ons meegedacht en laten zien dat ze kennis en service hoog in het vaandel hebben staan. Er zijn meerdere oplossingen vanuit een onafhankelijk perspectief besproken, waarbij we uiteindelijk samen de beste keuze hebben gemaakt. Niet alleen voor nu, maar ook in lijn met onze toekomstvisie.”

“Door de samenwerking met toonaangevende businesspartners heeft Proact altijd toegang tot de nieuwste technologieën. Daardoor kunnen we de beste combinatie van hard- en software aanbieden aan onze klanten nu en in de toekomst. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Scouting Nederland”, zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.