Seminar over internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC bij BIT

  • Bedrijfsnieuws van
  • BIT
  • geplaatst op
  • 8 oktober 2015 14:57 uur

BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en e-mail, organiseert op donderdag 12 november het seminar ‘Veiliger en vertrouwder online door internetstandaarden DKIM, DANE en DMARC’.

SPF, DKIM en DMARC zijn internetstandaarden voor het terugdringen van o.a. phishing, SPAM en virussen die per e-mail bezorgd wordt. Deze internetstandaarden worden in de meeste gevallen gezamenlijk ingezet om te controleren of de afzender (een e-mailadres) en de verzender (een computersysteem) van een e-mailbericht daadwerkelijk kloppen. Daarnaast ook om na te gaan of de inhoud van het bericht onderweg niet is veranderd.

DANE is een protocol dat gebruikt wordt om SSL certificaten te valideren en te kijken of het certificaat niet is verlopen of is teruggetrokken (revoked). Ook wordt er gekeken of het is uitgegeven en ondertekend door een gespecificeerde CA (certificate authority).

Tijdens dit seminar bespreken we met u het belang en de werking van deze standaarden en hoe men het probleem van SPAM- en phishingmails kan reduceren. Het seminar wordt geleid door Wido Potters, Manager Support & Sales bij BIT.

Programma en inschrijven
Het seminar vindt plaats bij BIT, Galileïlaan 19 te Ede en begint om 15:00 uur en zal om 17:00 uur worden afgesloten. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via https://www.bit.nl/nl/over-bit/seminar-dkim-dane-dmarc.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.