SEP complementeert Fujitsu met back-up en recovery

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fujitsu
  • geplaatst op
  • 22 oktober 2014 13:14 uur

Onlangs tekende Fujitsu Technology Solutions een reseller contract met SEP AG. De back-up en recovery leverancier uit Duitsland ondersteunt vanaf heden de complete Fujitsu Storage series.

De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Beide partijen zijn gevestigd in het zuidelijke deel van Duitsland, wat het ontwikkelen en testen van een geïntegreerde back-up en recovery oplossing bespoedigde. Door samen te werken met SEP, kan Fujitsu naast een complete storage oplossing ook volledige back-up en recovery bieden aan de markt.

Sander Rittersma, Directeur van SJ-Solutions B.V., een Nederlandse Fujitsu Select Circle Partner en partner van SEP: “Wij houden ons sinds 2003 bezig met Data Availability oplossingen, en bevinden ons op het snijvlak van storage, back-up, archivering en virtualisatie. Zodoende ken ik beide partijen goed. Deze samenwerking biedt onze MKB klanten nieuwe mogelijkheden om een geïntegreerde Fujitsu oplossing inclusief back-up en recovery te gebruiken die veel meer is dan alleen maar aantrekkelijk geprijsd”.

Door te kiezen voor Fujitsu in combinatie met SEP beveiligt een eindklant met slechts één gecentraliseerde back-up oplossing haar complete data infrastructuur. Hiermee profiteert de eindklant van één van de beste hybride back-up oplossingen voor alle virtuele en fysieke omgevingen, operating systemen, databases en vele applicaties. Of het nu gaat om een eenvoudige file system back-up of een gecompliceerde SAP HANA omgeving, (vrijwel) alles is mogelijk.

Hubert Schweinesbein, Director Partner Sales bij SEP: “SEP zal toetreden tot het Fujitsu Forum. Hiermee garanderen wij een continue vendor support voor onze Fujitsu ondersteuning en vice versa”.

In een video interview eerder dit jaar noemde Frank Reichart, Senior Director Product Marketing Storage Solutions bij Fujitsu Technology Solutions de samenwerking “vruchtbaar en plezierig”: youtube.com

Zowel Fujitsu als SEP staan bekend om kwalitatief goede oplossingen en goede klantondersteuning.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.