Skybox van Information Builders biedt veilige cloud-omgeving voor testen en ontwikkelen business intelligence-projecten

Nieuwe managed cloud-dienst biedt sandbox voor bedrijven, die helpt kosten en de druk op de IT-afdeling te verlagen


Information Builders, specialist in business intelligence (BI) en analytics, informatie-integriteit en integratieoplossingen, introduceert Skybox. Dit is een nieuwe cloud-hostingdienst waarmee bedrijven applicaties kunnen testen en ontwikkelen voor BI-projecten zonder tijd en middelen kwijt te zijn aan het maken van een infrastructuur hiervoor.

Skybox biedt een voorgeconfigureerde omgeving van de nieuwste versie van WebFOCUS – het BI-platform van Information Builders – dat organisaties helpt van data waardevolle bedrijfsinformatie te maken. De omgeving, die gehost wordt in de cloud, helpt WebFOCUS-gebruikers op weg met het werken met nieuwe features, functionaliteit en testapplicaties, zonder dat de kritieke bedrijfsprocessen er hinder van ondervinden.

De nieuwste functionaliteit in WebFOCUS is altijd beschikbaar in Skybox. Dit betekent dat gebruikers direct kunnen beginnen met het ontwikkelen en testen van hun BI-applicaties en deze sneller in productie kunnen laten gaan, zonder een grote investering te hoeven doen in de IT-infrastructuur.

WebFOCUS is ontworpen om organisaties te helpen competitieve voordelen te behalen door meer mensen de juiste informatie op het juiste moment te bieden, en biedt selfservicemogelijkheden voor alle gebruikersgroepen. Daarnaast garandeert WebFOCUS datakwaliteit en -consistentie, zelfs wanneer het verschillende complexe systemen raadpleegt met zijn geïntegreerde Data Quality & Integration Suites. Alle standaardfuncties van WebFOCUS zijn te benaderen met Skybox.

Terwijl de meeste managed hosting providers tweejarige contracten vragen, staat Skybox abonnementen toe vanaf 60 dagen. Hiermee beheren bedrijven hun BI-projecten efficiënt en kosteneffectief. Daarnaast beheert Information Builders de volledige omgeving. Zo kunnen gebruikers zich volledig richten op het beheer van de WebFOCUS-omgeving en het ontwikkelen en beheren van hun BI-applicaties – niet op de infrastructuur zelf.

Andere voordelen van Skybox

  • Het biedt een flexibel ontwikkelplatform: bedrijven versnellen hun time-to-market voor BI-projecten door Skybox te gebruiken voor het testen van bestaande run-time-omgevingen en -applicaties – zonder dat het nodig is een nieuwe ontwikkelomgeving te maken en te beheren. Bedrijven kunnen overgaan van kortetermijntesten naar langetermijnhosting of de cloud-omgeving omzetten naar een onsite omgeving.
  • Demonstraties creëren in een autonome omgeving: Skybox is ontwikkeld om de IT-afdeling te ondersteunen in het demonstreren van de nieuwste functionaliteit van WebFOCUS aan interne stakeholders, inclusief upgrades, zonder operationele bedrijfsprocessen te verstoren.
  • Krachtige configuratie op Microsoft Windows Server: de cloud van Skybox draait op een 64-bit Standard Edition van Microsoft Windows Server. Dit zorgt ervoor dat de IT-afdeling niet hoeft te wennen aan een nieuw besturingssysteem.

“Kijkend naar de druk op managers om beter te presteren zonder dat IT-budgetten stijgen, is een managed cloud-omgeving met het complete WebFOCUS-platform een ideale oplossing voor flexibiliteit in BI-projecten”, zegt Gerald Cohen, President en CEO van Information Builders. “Skybox is een unieke managed service die bedrijven de meest innovatieve en goed presterende BI-oplossing biedt, die er nu op de markt is. Flexibel en volledig in de cloud ondersteund.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.