Software voor werking en beheer van telecomnetwerken sterk in trek na ITIL-certificering

Oplossingen van ZTEsoft boeken succes

  • Bedrijfsnieuws van
  • ZTEsoft
  • geplaatst op
  • 11 maart 2015 16:21 uur

De softwareoplossing ZSmart Operation Flow Management (OFM) van ZTEsoft is gecertificeerd door de Information Technology Infrastructure Library (ITIL). Dit maakt het bedrijf, een dochteronderneming van de ZTE Corporation (ZTE), vandaag bekend. Recent werd de oplossing al opgenomen in de Magic Quadrant van Gartner. Ook met zijn ZSmart iNOC-oplossing boekte ZTEsoft successen. Het aantal bedrijven dat een beroep doet op iNOC stijgt snel.

In het kader van het PinkElephant-programma van ITIL worden tijdens het certificeringproces verschillende aspecten getest, zoals incidentbeheer, probleembeheer en wijzigingsbeheer, om te evalueren of de oplossing in kwestie voldoet aan de eisen van wereldwijde communication service providers (CSPs).
ZSmart OFM 8.0 van ZTEsoft stelt CSPs overal ter wereld in staat om flexibele en stabiele BSS/OSS-systemen te ontwikkelen en een oplossing te bieden voor de uitdagingen die gepaard gaan met het moderne datatijdperk. ZSmart 8.0 biedt een antwoord op uitdagingen op het gebied van Operation Flow Management (OFM), operationele strategieën en marktgerelateerde processen. De oplossing richt zich daarbij op drie dimensies – innovatie en winstgevendheid, de gebruikerservaring en operationele processen en efficiëntie in het beheer.
Ben Zhou, bestuursvoorzitter van het International Business Center van ZTEsoft: “ZSmart OSS was door Gartner al opgenomen in zijn ‘Magic Quadrant’-rapport. De ITIL-certificering vormt een nieuw bewijs van de toegevoegde waarde van deze oplossing voor operators die telecomdiensten aanbieden aan een groot aantal wereldwijde gebruikers.”
De certificering volgt kort na een sterke opleving in de vraag naar iNOC. Deze oplossing van ZTEsoft verbetert het netwerkonderhoud, dringt de operationele kosten terug en helpt bij het verbeteren van de gebruikerservaring. Sinds de introductie drie jaar geleden wordt de oplossing gebruikt om meer dan 90 miljoen abonnees te bedienen in Indonesië, Singapore, Ethiopië, Hong Kong, Zimbabwe en Duitsland.
“Operators zijn voortdurend bezig met de verdere ontwikkeling van hun mobiele en vaste technologie. Vaak werken ze met meervoudig gelaagde netwerken en legacy systemen. Daarmee groeit het belang van een krachtige en betrouwbare OFM-partner. ZTEsoft is sterk in het ontwikkelen van software en het helpen met ICT-advies over Operation Flow Management, terwijl concurrenten zich vaak tot een van deze gebieden beperken”, zegt Guo Jun, de directeur van de ZSmart OSS & Service Division van ZTEsoft.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.