SpamExperts oprichters kopen 100% van de aandelen terug

  • Bedrijfsnieuws van
  • SpamExperts
  • geplaatst op
  • 6 september 2016 08:30 uur

Vandaag kondigt SpamExperts trots aan dat de laatste aandelen die in vreemde handen waren zijn teruggekocht door de oorspronkelijk oprichters, die daardoor weer 100% eigenaar van de onderneming zijn geworden.

SpamExperts is een Nederlands emailbeveilingsbedrijf dat in 2005 is opgericht nadat CEO Sam Renkema en CTO Dreas Van Donselaar een wedstrijd voor ondernemingsplannen wonnen terwijl ze nog bezig waren met hun universitaire studie. SpamExperts is sinds 2009 winstgevend en heeft in 2012 de initiële geldschieters uitgekocht. Nu, in 2016, zijn de oorspronkelijke oprichters er in geslaagd om de resterende uitstaande aandelen terug te kopen. In de afgelopen jaren heeft SpamExperts veel prijzen gewonnen omdat het bedrijf behoort tot de snelst groeiende IT bedrijven in Europa.

“SpamExperts heeft als missie om e-mail wereldwijd te beveiligen, met momenteel klanten in meer dan 80 landen. Onze inspanning om 100% van de bedrijfsaandelen weer in handen te krijgen is directe gelinkt aan het doorzettende succes dat we ervaren en voorzien voor de toekomst. Het terugkopen van deze laatste aandelen onderstreept het vertrouwen dat we hebben in ons team en dat we samen onze strategieën weten te realiseren. We willen hierbij ons fantastische team, onze partners, klanten en stakeholders in het algemeen bedanken dat ze SpamExperts hebben gebracht waar het bedrijf nu staat. Onze branche is continu in beweging, we ontwikkelen en optimaliseren onze producten, strategieën en samenwerkingen voortdurend en we zijn enthousiast over wat de toekomst ons gaat brengen,” vertelde Sam Renkema, CEO van SpamExperts.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...