SpamExperts oprichters kopen 100% van de aandelen terug

  • Bedrijfsnieuws van
  • SpamExperts
  • geplaatst op
  • 6 september 2016 08:30 uur

Vandaag kondigt SpamExperts trots aan dat de laatste aandelen die in vreemde handen waren zijn teruggekocht door de oorspronkelijk oprichters, die daardoor weer 100% eigenaar van de onderneming zijn geworden.

SpamExperts is een Nederlands emailbeveilingsbedrijf dat in 2005 is opgericht nadat CEO Sam Renkema en CTO Dreas Van Donselaar een wedstrijd voor ondernemingsplannen wonnen terwijl ze nog bezig waren met hun universitaire studie. SpamExperts is sinds 2009 winstgevend en heeft in 2012 de initiële geldschieters uitgekocht. Nu, in 2016, zijn de oorspronkelijke oprichters er in geslaagd om de resterende uitstaande aandelen terug te kopen. In de afgelopen jaren heeft SpamExperts veel prijzen gewonnen omdat het bedrijf behoort tot de snelst groeiende IT bedrijven in Europa.

“SpamExperts heeft als missie om e-mail wereldwijd te beveiligen, met momenteel klanten in meer dan 80 landen. Onze inspanning om 100% van de bedrijfsaandelen weer in handen te krijgen is directe gelinkt aan het doorzettende succes dat we ervaren en voorzien voor de toekomst. Het terugkopen van deze laatste aandelen onderstreept het vertrouwen dat we hebben in ons team en dat we samen onze strategieën weten te realiseren. We willen hierbij ons fantastische team, onze partners, klanten en stakeholders in het algemeen bedanken dat ze SpamExperts hebben gebracht waar het bedrijf nu staat. Onze branche is continu in beweging, we ontwikkelen en optimaliseren onze producten, strategieën en samenwerkingen voortdurend en we zijn enthousiast over wat de toekomst ons gaat brengen,” vertelde Sam Renkema, CEO van SpamExperts.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.