SPS stelt Alfred Boersma aan als Business Unit Manager Gensys

  • Bedrijfsnieuws van
  • SPS
  • geplaatst op
  • 9 december 2015 13:00 uur

SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, heeft Alfred Boersma (43) per 1 november aangesteld als Business Unit Manager Gensys. In deze functie is Boersma verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling, klantondersteuning en de marktpositionering van de Business en IT Service Management oplossing Gensys. In zijn functie stuurt hij het development team, de supportdesk en de consultants aan. Omdat voor IT-beheerfuncties vanuit en voor de cloud time-to-market erg belangrijk is, is het Boersma’s doel de stroom aan productinnovaties agile te managen en sneller als producten beschikbaar te maken voor de markt.

Boersma beschikt over ruime ervaring als manager van Scrum ontwikkelteams. Voor zijn komst bij SPS was Boersma Directeur Development bij VeliQ, waar hij het cloudplatform (SaaS) heeft ontwikkeld. Daarvoor was hij ICT-manager bij Van Ameyde. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een schadeafhandelingsplatform en de uitrol van SAP naar 32 vestigingen in zestien landen. Hij begon zijn loopbaan bij KPMG en BAS Consultancy waar hij diverse consultancy- en managementfuncties heeft vervuld bij (inter)nationale organisaties.

Alfred Boersma over zijn nieuwe functie: “Ik ben zeer verheugd met deze nieuwe uitdaging. Het spreekt mij erg aan dat ik naast de eindverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en de support rondom Gensys, ook productmarketing en consultancy voor mijn rekening neem. Gensys is speciaal ontwikkeld om de dynamiek van de huidige IT-infrastructuren te volgen, want een snel veranderende IT-omgeving vraagt immers om Agile beheersoftware. Die beheersoftware moet er ook voor zorgen dat een IT-afdeling de grip behoudt en daardoor rust krijgt om zich meer te richten op het creëren van meerwaarde, voor de eigen organisatie en voor de klanten van die organisatie. SPS geeft mij de gelegenheid om met dat doel voor ogen Gensys verder te ontwikkelen en te positioneren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.