STACK van TransIP bereikt 100.000 gebruikers

  • Bedrijfsnieuws van
  • TransIP
  • geplaatst op
  • 8 november 2016 09:55 uur

De cloudopslagdienst STACK van hostingprovider TransIP heeft sinds vandaag 100.000 gebruikers. Met 1000 GB gratis online opslag profileert TransIP zich in Nederland.

Gratis 1000 GB online opslag

Dagelijks ontvangt TransIP nieuwe aanvragen voor 1000 GB online opslag, die via invitecodes wordt uitgedeeld. De provider kan aan die verzoeken blijven voldoen, omdat een deel van de gebruikers van STACK ook andere producten bij de provider afneemt.

“We hebben hard gewerkt om de gratis dienst voor iedereen mogelijk te maken”, vertelt Jeroen Hüpscher, CEO van TransIP. “We zijn erg blij om te zien dat STACK-gebruikers ook geïnteresseerd zijn in onze andere producten. Zo kunnen we nog meer invitecodes uitdelen. Dus let op Nederland, er komt nog meer STACK aan.”

Nederlands Dropbox-alternatief

TransIP zet zich met STACK in voor privacy en veiligheid in de cloud. Alle bestanden worden door middel van dataversleuteling opgeslagen in datacentra in Nederland. Daarnaast worden de bestanden niet geanalyseerd, wat bijvoorbeeld bij grote Amerikaanse partijen wel het geval is. Hiermee biedt TransIP het alternatief voor andere clouddiensten als Dropbox, Google Drive en Apple iCloud.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.