Standaard SSL op hosting van Networking4all

  • Bedrijfsnieuws van
  • Networking4all
  • geplaatst op
  • 25 juni 2015 12:38 uur

IT-bedrijf Networking4all is een groot voorstander van Always On SSL, het veiliger maken van het internet door de veiligheid van gebruikersgegevens zowel voor als achter de schermen te garanderen. Klanten van de SSL-, hosting- en domeinnamenverkoper kunnen daarom voortaan rekenen op een gratis SSL certificaat bij aanschaf of verlenging van een hostingpakket.

De hostingservers van Networking4all zijn onlangs geüpdated naar een volledig redundante setup die de best mogelijke uptime garandeert. Maar zelfs met deze setup is een website nog niet 100% veilig. Daarom biedt Networking4all vanaf 25 juni een gratis SSL certificaat aan alle klanten aan die een hostingpakket afnemen of verlengen. Deze aanbieding is geldig voor de Shared Hosting pakketten vanaf Basic II en de VPS pakketten vanaf VPS II.

Nieuwe klanten van Networking4all kunnen het gratis certificaat verwachten na aankoop van een hostingpakket via de webshop. Deze wordt geïnstalleerd door een medewerker van Networking4all, eventueel na aanlevering van extra gegevens van de klant.

Bestaande hostingklanten krijgen bij de verlenging van hun hostingpakket automatisch het SSL certificaat cadeau, mits het een hostingpakket van minimaal Shared Hosting II of VPS II betreft.

Networking4all hoopt met deze nieuwe aanpak iedereen de kans te kunnen bieden op een zo veilig mogelijk internet, waarbinnen Always On SSL de standaard is.

Meer informatie over Always on SSL:
https://blog.networking4all.com/2014/08/altijd-ssl-gesteund-door-zoekgigant-google/

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Dit artikel wordt u aangeboden door Networking4all

Networking4all is de meest innovatieve leverancier op het gebied van SSL en overige security producten, hosting en domeinnamen. Als preferred partner van Symantec, Thawte, GeoTrust, Certum en GlobalSign levert Networking4all producten aan meer dan 80.000 klanten.

Bekijk direct ons aanbod op het gebied van SSL, hosting en domeinnamen. Of word binnen 5 minuten reseller. Dan levert u met de Networking4all API onder een white label direct aan al uw klanten.

ISPam.nl Job board

Sander van Broekhoven, 25 juni 2015 6:20 pm

Leuk initiatief. Al zal dat de doorlooptijd van het opleveren van het hosting pakket misschien wat vertraging? Zouden ze dat ook op directadmin doen? Of hebben ze daar een wat serieuzer platform voor?

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...