Standaard SSL op hosting van Networking4all

  • Bedrijfsnieuws van
  • Networking4all
  • geplaatst op
  • 25 juni 2015 12:38 uur

IT-bedrijf Networking4all is een groot voorstander van Always On SSL, het veiliger maken van het internet door de veiligheid van gebruikersgegevens zowel voor als achter de schermen te garanderen. Klanten van de SSL-, hosting- en domeinnamenverkoper kunnen daarom voortaan rekenen op een gratis SSL certificaat bij aanschaf of verlenging van een hostingpakket.

De hostingservers van Networking4all zijn onlangs ge├╝pdated naar een volledig redundante setup die de best mogelijke uptime garandeert. Maar zelfs met deze setup is een website nog niet 100% veilig. Daarom biedt Networking4all vanaf 25 juni een gratis SSL certificaat aan alle klanten aan die een hostingpakket afnemen of verlengen. Deze aanbieding is geldig voor de Shared Hosting pakketten vanaf Basic II en de VPS pakketten vanaf VPS II.

Nieuwe klanten van Networking4all kunnen het gratis certificaat verwachten na aankoop van een hostingpakket via de webshop. Deze wordt geïnstalleerd door een medewerker van Networking4all, eventueel na aanlevering van extra gegevens van de klant.

Bestaande hostingklanten krijgen bij de verlenging van hun hostingpakket automatisch het SSL certificaat cadeau, mits het een hostingpakket van minimaal Shared Hosting II of VPS II betreft.

Networking4all hoopt met deze nieuwe aanpak iedereen de kans te kunnen bieden op een zo veilig mogelijk internet, waarbinnen Always On SSL de standaard is.

Meer informatie over Always on SSL:
https://blog.networking4all.com/2014/08/altijd-ssl-gesteund-door-zoekgigant-google/

Sander van Broekhoven, 25 juni 2015 6:20 pm

Leuk initiatief. Al zal dat de doorlooptijd van het opleveren van het hosting pakket misschien wat vertraging? Zouden ze dat ook op directadmin doen? Of hebben ze daar een wat serieuzer platform voor?

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.