StartReady breidt team uit met ervaren delivery engineer

  • Bedrijfsnieuws van
  • StartReady
  • geplaatst op
  • 8 december 2015 12:05 uur

Skype for Business-specialist StartReady breidt haar team uit met de aanstelling van Bram Heyer. Heyer gaat als engineer het Delivery-team ondersteunen dat gevestigd is in Groningen. Vanaf deze locatie verzorgt het bedrijf technische ondersteuning bij de implementatie en het gebruik van Skype for Business aan al haar klanten. StartReady bouwt met de aanstelling verder aan de optimalisatie van de dienstverlening aan klanten en kan zo aan de grote vraag naar UC-oplossingen blijven voldoen.

Na zijn opleiding Technische Informatica is Heyer (1979) vijftien jaar werkzaam geweest bij automatiseerder HTX. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan in verschillende functies en bij verschillende klanten. Na een periode als engineer van automatiseringsoplossingen in het MKB-segment is Heyer gedetacheerd geweest bij verschillende klanten. In 2008 keerde hij terug op het HTX-kantoor op de nieuw opgezette afdeling Remote Services. Heyer hield zich hier in zijn rol als technisch consultant bezig met adviesvragen en het beheer van grote projecten. Als delivery engineer gaat Heyer bij StartReady implementatieprojecten begeleiden.

Het inrichten van Skype for Business-omgevingen is nieuw voor Heyer. “Ik heb me altijd al graag beziggehouden met de netwerkkant van klantomgevingen. Het inrichten van de Skype for Business-servers is een mooie uitdaging die daarmee in lijn is. Maar naast het technische gedeelte vind ik klantcontact ook een belangrijk aspect van technische dienstverlening: samen met de klant kunnen we de omgeving zo neerzetten dat Skype for Business helemaal aan de eisen van de organisatie voldoet en een bedrijf optimaal van alle voordelen kan profiteren. Daar doe je het voor.” Heyer heeft zin om aan de slag te gaan voor de UC-specialist. “StartReady heeft zich een organisatie van persoonlijk contact en korte lijnen getoond. Die persoonlijke aanpak in een groeimarkt, dat past bij mij.”

Lucas Wensing, CEO van StartReady, over de aanstelling van Heyer: “Universal Communications is niet langer een belofte, maar de praktijk. We zien dan ook dat de vraag naar Skype for Business blijft toenemen. Het hebben van een technische afdeling van topniveau is een voorwaarde voor een UC-specialist en daarom zijn we altijd op zoek naar talentvolle engineers. Met de aanstelling van Bram, een ervaren kracht, kunnen wij inspelen op de behoefte van klanten en hebben we extra slagkracht om de groeipotentie van UC waar te maken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.