Steven Heyde wordt Regional Director Trend Micro Benelux

Benoeming moet leiden tot verdere groei en nog betere integratie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Trend Micro
  • geplaatst op
  • 21 oktober 2015 14:00 uur

Trend Micro, specialist op het gebied van cloud-beveiliging, benoemt Steven Heyde met onmiddellijke ingang tot Regional Director van de nieuwe Trend Micro Benelux-organisatie. Steven Heyde was hiervoor country manager voor Trend Micro Belux.

Patrick Dalvinck, Vice President Continental Europe bij Trend Micro, ziet in Steven Heyde de geschikte persoon voor deze nieuwe functie: “De afgelopen jaren heeft Steven in België en Luxemburg het Trend Micro-ecosysteem fors kunnen uitbouwen met nieuwe klanten en partners, en tegelijk de interne samenwerking nog efficiënter en doelgerichter gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat onder zijn leiding ook op Benelux-niveau veel synergieën kunnen worden gerealiseerd en het ecosysteem verder kan groeien.”

Steven Heyde is enthousiast over deze nieuwe uitdaging: “Ik heb al eerder met Trend Micro Nederland samengewerkt en kijk dus enorm uit naar de hernieuwde contacten met onze klanten, partners en collega’s in Nederland. De strategische focus van Trend Micro als threat defense expert voor content, cloud en datacenter security-oplossingen betekent voor de volledige regio een enorme groeimogelijkheid. Het is dan ook essentieel dat we blijven investeren in ons Benelux-team van 40 medewerkers en dat we lokale successen met zowel klanten als partners delen. Alleen dan zullen we verder kunnen groeien in onze traditionele en nieuwe technologieën.”

De uitbouw van een Benelux-organisatie vindt Steven Heyde een logische stap: “Veel van onze klanten en partners hebben zelf een Benelux-organisatie en het is dus niet meer dan logisch dat wij hen ook op dat niveau kunnen aanspreken. Onze focus, visie en strategie slaat aan bij lokale bedrijven. Met meer dan 25 jaar ervaring in beveiliging, helpen we een duidelijk beeld te scheppen in de security-chaos van point-solutions die door de jaren heen zijn gecreëerd. Integratie en consolidatie zijn key. Deze helpen onze klanten immers weer grip te krijgen op het risico dat ze als bedrijf lopen in de digitale wereld waarin we leven.”

De oprichting van de Benelux-organisatie en benoeming van Steven Heyde als Regional Director Benelux is effectief vanaf 19 oktober 2015. Steven wordt hierdoor in de praktijk country manager voor de drie afzonderlijke landen: België, Nederland en Luxemburg.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.