Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam kiest voor EMC VSPEX voor Microsoft Hyper-V van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 26 november 2014 10:43 uur

Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA), een scholengroep voor voortgezet montessori-onderwijs in Amsterdam, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor de vier scholen.

De totaaloplossing bestaat uit twee EMC VNX-systemen inclusief Cisco-netwerkcomponenten en Hyper-V-virtualisatie van Microsoft. De systemen op dit nieuwe pre-validated, gestandaardiseerde platform zijn hiermee volledig op elkaar afgestemd en sluiten perfect aan bij de wensen van de MSA als het gaat om beschikbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Sigrid Leemans, hoofd ICT MSA: “Wij hebben voor Proact gekozen vanwege de bewezen expertise van, en de samenwerking met toonaangevende partijen als EMC en Cisco. Daarmee heeft Proact altijd toegang tot de nieuwste technologieën. Hiermee versterken wij de IT-infrastructuur die onze organisatie verder kan helpen in het verzorgen van onderwijs naar onze leerlingen.”

“De vraag naar converged datacenter infrastructure-oplossingen begint ook in het publieke segment toe te nemen. Men is ook hier op zoek naar efficiëntie en effectiviteit in het datacenter. Met de gekozen EMC VSPEX-oplossing verzekert de Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam zich van een schaalbaar en flexibel platform dat geschikt is voor diverse applicaties en vele duizenden gebruikers. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.