Stijn Nijhuis door Jong Management uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar

  • Bedrijfsnieuws van
  • Voiceworks
  • geplaatst op
  • 15 april 2014 11:30 uur

Jong Management (JM) is de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. Ieder jaar schrijft de vereniging de Ondernemer van het Jaar-verkiezing uit. Dit jaar ging de titel Jong management: Ondernemer van het Jaar naar Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks.

Nijhuis (33) werd unaniem verkozen uit een viertal ondernemers die stuk voor stuk de afgelopen drie jaar met hun bedrijf een sterke groei lieten zien, zowel in omzet als winst. Voiceworks is een totaalleverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen. Nijhuis wist de jury te overtuigen met zijn sterke en enthousiaste pitch met een duidelijke uiteenzetting van de groeistrategie van het bedrijf voor de komende tijd.

De jury, bestaande uit Emiel Bodewes, partner bij House of Performance, Marijke van Kan, voorzitter Jong Management Landelijk, Francien Bazelier, winnaar JM Ondernemer van het Jaar 2013 en Rob Eradus, partner bij BDO Utrecht, was het unaniem eens over Nijhuis als winnaar.

Bodewes: ‘Nijhuis sprong eruit door zijn creativiteit en geloof dat als je iets nieuws ontwikkelt in een wereld die er nog niet klaar voor is, je de markt eerst een creatieve tussenoplossing moet bieden. In de tussentijd kan je de dienst continu verder ontwikkelen waardoor er uiteindelijk een volwassen oplossing geboden kan worden zodra de markt er wel klaar voor is.’

‘Voiceworks zit nu in een fase waarbij de markt vraagt om diensten, zoals webRTC en Managed UC, waarvan we de grondslag al veel eerder gelegd hebben en die we nu als volwassen diensten kunnen aanbieden’, aldus de verheugde winnaar Nijhuis.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.