STRATO geeft klanten gratis SSL-certificaat van Symantec

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 14 december 2016 13:42 uur

STRATO biedt voortaan gratis SSL-certificaten van Symantec aan nieuwe en bestaande klanten met een hosting-, sitebuilder- of webshoppakket. Iedere klant krijgt één gratis certificaat. STRATO neemt hiermee deel aan het ‘Encryption Everywhere’-programma van Symantec en reageert op de opkomst van gratis certificaten zoals Let’s Encrypt. Symantec is partner van STRATO.

Gratis certificaat van marktleider Symantec
“Wij staan volledig achter de ontwikkeling om het internet met gratis certificaten veiliger te maken. We hebben gekozen voor Symantec, omdat dit een gerenommeerde partij is en al jaren onze enige aanbieder van SSL-certificaten voor shared webhosting“, zegt dr. Christian Böing, CEO van STRATO. “Symantec heeft de omvangrijke en jarenlange expertise die we nodig hebben op het gebied van versleuteling. Daardoor kunnen we onze klanten het hoogst mogelijke veiligheidsniveau bieden.“

Snel versleuteld dankzij domeinvalidatie
Het gratis SSL-certificaat wordt toegekend op basis van een domeinvalidatie. Klanten met een hosting-, webshop- of sitebuilderpakket van STRATO kunnen het eenvoudig activeren in de klantenlogin.

STRATO maakt deel uit van Encryption Everywhere
STRATO en Symantec werken samen binnen het Encryption Everywhere-programma (overal versleuteling). Volgens Symantec zijn 97 procent van alle websites ter wereld niet versleuteld. Met Encryption Everywhere wil het bedrijf dit veranderen. Het streven is om in 2018 alle websites ter wereld versleuteld aan te bieden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.