Strato lanceert flexibele mailspace: e-mail postvakken tot 200 GB

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 15 oktober 2014 08:30 uur

Vanaf vandaag kunnen alle nieuwe klanten van STRATO naar eigen wens de grootte van een e-mail postvak flexibel indelen. STRATO maakt flexibele mailspace mogelijk voor alle hostingpakketten. Particulieren en bedrijven kunnen nu profiteren van een flink groter postvak met een eigen domein. Afhankelijk van het gekozen hostingpakket is een opslagruimte tot 200 GB mogelijk. Via de klantenlogin kan de beschikbare hoeveelheid opslagruimte heel eenvoudig over een of meerdere postvakken verdeeld worden en op ieder moment binnen enkele seconden gewijzigd worden. Een overzicht van de verschillende hostingpaketten is te vinden op: https://www.strato.nl/hosting.

Met een flexibele keuze in mailspace biedt STRATO haar klanten duidelijk meer kwaliteit: “We willen onze e-mailopslag voordeliger en competitiever maken. Daarom bieden we hostingpakketten met flexibele mailspace aan”, aldus dr. Christian Böing, CEO van STRATO. “Onze klanten zijn in de opslagruimte per postvak geïnteresseerd, niet in het aantal postvakken dat ze ter beschikking staat.”, aldus Böing.

STRATO levert top kwaliteit en veiligheid door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zoals de als afluistervij geldende versleutelingstechniek “Perfect Forward Secrecy” (PFS). Het beschermt gebruikers tegen ontsleuteling van e-mails via alle wegen: SMTP, IMAP, POP3, via webmail en tussen mailservers onderling, zolang beide servers PFS ondersteunen.

Naast de inhouse professionele techniek, maakt STRATO gebruik van de expertise van Open-Xchange. Gebruikers kunnen via de moderne cloudgebaseerde webmail-oplossing berichten, contacten en afspraken van verschillende postvakken beheren. Professionele functies, zoals de teamkalender en de secretaris- en managerfunctie maken het samenwerken met collega’s en leidinggevenden eenvoudiger.Teams kunnen samen afspraken inplannen, leidinggevenden kunnen taken aan medewerkers delegeren en secretarissen kunnen de e-mails van leidinggevenden verwerken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.