Strato lanceert flexibele mailspace: e-mail postvakken tot 200 GB

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 15 oktober 2014 08:30 uur

Vanaf vandaag kunnen alle nieuwe klanten van STRATO naar eigen wens de grootte van een e-mail postvak flexibel indelen. STRATO maakt flexibele mailspace mogelijk voor alle hostingpakketten. Particulieren en bedrijven kunnen nu profiteren van een flink groter postvak met een eigen domein. Afhankelijk van het gekozen hostingpakket is een opslagruimte tot 200 GB mogelijk. Via de klantenlogin kan de beschikbare hoeveelheid opslagruimte heel eenvoudig over een of meerdere postvakken verdeeld worden en op ieder moment binnen enkele seconden gewijzigd worden. Een overzicht van de verschillende hostingpaketten is te vinden op: https://www.strato.nl/hosting.

Met een flexibele keuze in mailspace biedt STRATO haar klanten duidelijk meer kwaliteit: “We willen onze e-mailopslag voordeliger en competitiever maken. Daarom bieden we hostingpakketten met flexibele mailspace aan”, aldus dr. Christian Böing, CEO van STRATO. “Onze klanten zijn in de opslagruimte per postvak geïnteresseerd, niet in het aantal postvakken dat ze ter beschikking staat.”, aldus Böing.

STRATO levert top kwaliteit en veiligheid door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zoals de als afluistervij geldende versleutelingstechniek “Perfect Forward Secrecy” (PFS). Het beschermt gebruikers tegen ontsleuteling van e-mails via alle wegen: SMTP, IMAP, POP3, via webmail en tussen mailservers onderling, zolang beide servers PFS ondersteunen.

Naast de inhouse professionele techniek, maakt STRATO gebruik van de expertise van Open-Xchange. Gebruikers kunnen via de moderne cloudgebaseerde webmail-oplossing berichten, contacten en afspraken van verschillende postvakken beheren. Professionele functies, zoals de teamkalender en de secretaris- en managerfunctie maken het samenwerken met collega’s en leidinggevenden eenvoudiger.Teams kunnen samen afspraken inplannen, leidinggevenden kunnen taken aan medewerkers delegeren en secretarissen kunnen de e-mails van leidinggevenden verwerken.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...