STRATO wint de Media Award 2014 in de categorie Hosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 13 oktober 2014 09:36 uur

Op 10 oktober vond de feestelijke uitreiking van de prestigieuze Media Awards 2014 plaats, de jaarlijkse uitverkiezing van de beste consumentenelektronica-producten. In de categorie Hosting heeft de vakjury STRATO uitgeroepen tot de beste aanbieder op de Nederlandse markt, nog voor de overige genomineerden Hosting2GO, Argeweb, TransIP, IS en Mijndomein. De uitreiking vond plaats in het bomvolle Taets Art Gallery in Zaandam.

Het brede en kwalitatief hoogwaardige productaanbod van STRATO heeft de jury overtuigd: “STRATO vernieuwt regelmatig het aanbod en dat komt de gebruiker ten goede”, schrijft de jury in haar oordeel. Met name de nieuwe websitebuilder van STRATO viel positief op: “Recentelijk is de webbuilder flink onder handen genomen. Een mooie website maken doe je nu in een handomdraai.” De vele mogelijkheden en het hoge gebruiksgemak waren voor de jury doorslaggevende punten.*

Voor Christian Böing, CEO van STRATO, is de award een bevestiging: “We zijn ontzettend blij met de award. We doen er namelijk alles aan om top kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden. Daarom moeten we onze concurrentie goed in de gaten houden en ons productaanbod regelmatig vernieuwen. Om die reden hebben we recentelijk onze website compleet vernieuwd en zijn we bovendien met een tv-campagne gestart.”

Onder de nieuwe producten en features, die STRATO in 2014 heeft geïntroduceerd, bevinden zich naast de Sitebuilder ook 200 nieuwe domeinextenties en rankingCoach, een softwareprogramma voor zoekmachineoptimalisatie. STRATO wil bovendien nadrukkelijk nieuwe features als eerste aanbieder in Europa op de markt te brengen, zoals het beheersysteem Plesk 12 voor servers.

De Media Awards zijn al 30 jaar een begrip en zijn daarmee de oudste consumentenelektronica-awards in Nederland. De jury bestaat uit specialisten van de redacties van Media Totaal, Computer Idee en PCM, die ook de organisatie van de awards verzorgen. In totaal waren 127 producten in 27 verschillende categorieën genomineerd. Alle genomineerde producten zijn in het afgelopen jaar in één van deze titels met goed resultaat getest.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...