STRATO wint de Media Award 2014 in de categorie Hosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 13 oktober 2014 09:36 uur

Op 10 oktober vond de feestelijke uitreiking van de prestigieuze Media Awards 2014 plaats, de jaarlijkse uitverkiezing van de beste consumentenelektronica-producten. In de categorie Hosting heeft de vakjury STRATO uitgeroepen tot de beste aanbieder op de Nederlandse markt, nog voor de overige genomineerden Hosting2GO, Argeweb, TransIP, IS en Mijndomein. De uitreiking vond plaats in het bomvolle Taets Art Gallery in Zaandam.

Het brede en kwalitatief hoogwaardige productaanbod van STRATO heeft de jury overtuigd: “STRATO vernieuwt regelmatig het aanbod en dat komt de gebruiker ten goede”, schrijft de jury in haar oordeel. Met name de nieuwe websitebuilder van STRATO viel positief op: “Recentelijk is de webbuilder flink onder handen genomen. Een mooie website maken doe je nu in een handomdraai.” De vele mogelijkheden en het hoge gebruiksgemak waren voor de jury doorslaggevende punten.*

Voor Christian Böing, CEO van STRATO, is de award een bevestiging: “We zijn ontzettend blij met de award. We doen er namelijk alles aan om top kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden. Daarom moeten we onze concurrentie goed in de gaten houden en ons productaanbod regelmatig vernieuwen. Om die reden hebben we recentelijk onze website compleet vernieuwd en zijn we bovendien met een tv-campagne gestart.”

Onder de nieuwe producten en features, die STRATO in 2014 heeft geïntroduceerd, bevinden zich naast de Sitebuilder ook 200 nieuwe domeinextenties en rankingCoach, een softwareprogramma voor zoekmachineoptimalisatie. STRATO wil bovendien nadrukkelijk nieuwe features als eerste aanbieder in Europa op de markt te brengen, zoals het beheersysteem Plesk 12 voor servers.

De Media Awards zijn al 30 jaar een begrip en zijn daarmee de oudste consumentenelektronica-awards in Nederland. De jury bestaat uit specialisten van de redacties van Media Totaal, Computer Idee en PCM, die ook de organisatie van de awards verzorgen. In totaal waren 127 producten in 27 verschillende categorieën genomineerd. Alle genomineerde producten zijn in het afgelopen jaar in één van deze titels met goed resultaat getest.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.