Succes van IT-bedrijven steeds meer afhankelijk van partnerschappen

Groei van de Equinix Cloud Exchange onderstreept belang van samenwerking

  • Bedrijfsnieuws van
  • Equinix
  • geplaatst op
  • 16 januari 2017 09:41 uur

De Equinix Cloud Exchange verbindt cloudgebruikers met de meest toonaangevende cloudaanbieders. Dit platform verbindt (IT-) ondernemingen, zodat zij beter kunnen samenwerken en samen een optimale gebruikservaring voor de eindgebruiker kunnen realiseren. Eric Bruins, partner manager van Equinix, stelt dat IT-bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van vruchtbare samenwerkingen om een omzetgroei te realiseren.

De Equinix Cloud Exchange zorgt voor een directe connectie tussen cloudgebruiker en cloudprovider, waarbij het Equinix-platform een veilige connectie mogelijk maakt. Dat is nodig, omdat veel CIO’s zich zorgen maken over cloudstrategieën als het aankomt op compliance, security en privacy. De vraag naar de Equinix Cloud Exchange stijgt dan ook, wat het succes van deze dienstverlening onderstreept.

Samenwerking onmisbaar voor IT-bedrijven
“Voor IT-bedrijven wordt het steeds belangrijker om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die aanvullende diensten aanbieden. Dat geldt niet alleen voor ons, maar valt in de hele IT-sector waar te nemen. Businessmodellen raken steeds meer met elkaar verweven, doordat bedrijven zoeken naar nieuwe manieren om hun dienst of product aan te bieden om zo hun marktaandeel te vergroten”, aldus Bruins.

Via de Equinix-datacenters kunnen partners veilig en efficiënt zakendoen. Daarom is het Equinix Channel Partner Program genomineerd door Dutch IT Channel voor ‘Best Channel Program of the Year’. Eric Bruins: “Wij zijn verheugd met deze nominatie, omdat het laat zien dat we het belang van samenwerking met partners onderkennen. Het toont bovendien aan dat een investering in een vruchtbare samenwerking met andere partijen de moeite waard is. Door strategische partners te kiezen, kan de klant optimaal bediend worden en worden nieuwe afzetmarkten gecreëerd.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.