Syntrophos kiest voor anti-malware oplossing van RedSocks

De Malware Threat Defender van RedSocks detecteert bedreigingen van binnenuit en geeft het Shared Service Center continu inzicht in het risico op datalekken

  • Bedrijfsnieuws van
  • RedSocks
  • geplaatst op
  • 1 september 2015 12:12 uur

Shared Service Center Syntrophos kiest de anti-malware oplossing van RedSocks, het IT security bedrijf gespecialiseerd in malwaredetectie, voor het bieden van bescherming tegen cyberdreigingen van binnenuit. Synthrophos beoogt hiermee het centrale netwerk, dat de ruim 1300 medewerkers van de gemeenten Brielle, Nissewaard en Westvoorne gebruiken, en de gegevens van de inwoners en bedrijven optimaal te beschermen.

Gemeentelijke organisaties hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. De centralisatie van de infrastructuur voor de drie gemeenten was voor Syntrophos aanleiding om op zoek te gaan naar een toevoeging op de bestaande security oplossingen. Deze toevoeging vond Syntrophos in de RedSocks MTD. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ monitort de Redsocks MTD het netwerkverkeer van binnen naar buiten, waardoor bedreigingen sneller worden gedetecteerd, nog voordat deze schade aan kunnen richten.

Een andere reden voor Syntrophos om te kijken naar een nieuwe oplossing was de Meldplicht Datalekken, die op 1 januari 2016 in werking treedt. Aangezien organisaties vanaf dat moment verplicht zijn om datalekken te melden, is het voor gemeenten van groot belang om een duidelijk inzicht te krijgen in het risico op datalekken en snel te kunnen handelen als er een lek wordt geconstateerd. Met de RedSocks MTD kan Syntrophos de problemen voorblijven door op basis van IP-tracking proactief vast te stellen waar eventuele malafide software vandaan komt.

“Als Shared Service Center willen we onze klanten laten zien dat we adequaat inspelen op nieuwe wetgeving omtrent de bescherming van data. De naderende Meldplicht Datalekken was dan ook een van de triggers die ons heeft doen zoeken naar een oplossing die ons helpt duidelijk inzicht te krijgen in het risico op datalekken. Met de RedSocks MTD kunnen we de problemen nu voor blijven, in plaats van dat we achteraf in moeten grijpen als het leed al is geschied”, zegt Raymond van der Meijs, beleidsmedewerker ICT bij Syntrophos.

Alexander Zwiep, Sales Manager bij RedSocks: “Wij zijn er trots op dat Syntrophos de RedSocks MTD heeft gekozen voor de malwaredetectie binnen hun netwerk. We leveren hiermee een waardevolle bijdrage aan de bescherming van het netwerk en tegelijkertijd aan de bescherming van persoonsgegevens van de gemeente Nissewaard. We zijn als jong Nederlands security bedrijf en innovatieve speler op de markt verheugd met het vertrouwen dat Syntrophos in ons heeft.”

 

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...