Tebodin selecteert Proact als leverancier voor Riverbed WAN-optimalisatieoplossing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 1 augustus 2014 09:00 uur

Tebodin, internationaal opererend advies- en ingenieursbureau, kiest voor Proact als leverancier voor een WAN-optimalisatieoplossing op basis van Riverbed-technologie. Proact levert als premium reseller Riverbed Steelheads voor verschillende landen binnen de Tebodin-organisatie.

Tebodin gebruikt Riverbed Steelheads voor het WAN richting locaties waar bandbreedte schaars is, zoals landen in het Midden-Oosten en in Azië/Pacific. Die dragen zorg voor een optimale snelheid van applicaties en data over de netwerken van Tebodin tegen de laagst mogelijke kosten. Naast het leveren van de Riverbed Steelheads heeft Tebodin gekozen voor de kennis en internationale omvang van Proact. Proact zal ook zorg dragen voor de internationale support op de Riverbed Stealheads en voor advies aan Tebodin om haar WAN optimaal mee te laten groeien met de ontwikkelingen van Tebodin.

“Tebdodin verzekert zich met haar keuze voor Proact voor een toegang tot best-in-class, innovatieve producten en diensten”, zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands. Proact levert al meer dan acht jaar WAN-optimalisatiesystemen van Riverbed, waamee organisaties sterke performanceverbeteringen kunnen realiseren over bestaande langeafstandsverbindingen voor toepassingen als remote file-serving, storageconsolidatie, disaster recovery, server en desktop, videostreaming en nog veel meer. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Tebodin.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.