Telindus als eerste Cisco-partner in de Benelux NSO ATP gecertificeerd

Network Service Orchestration geeft bedrijven tijd hun business te versnellen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Telindus
  • geplaatst op
  • 23 februari 2016 14:12 uur

Telindus is de eerste partner in de Benelux die gecertificeerd is als Cisco Network Services Orchestration Authorized Technology Provider (NSO ATP). NSO is een zeer geavanceerde en flexibele orkestratie-tool voor clouddiensten, ontwikkeld voor multi-vendor omgevingen. Telindus versnelt met NSO het uitrollen en beheren van ICT-diensten door middel van automatisering, self-service en on-demand provisioning.

“Binnen zowel grote als kleine organisaties hebben IT-teams behoefte aan kortere doorlooptijden voor het activeren van (nieuwe) diensten – zowel ‘on premises IT’ als in de cloud, of als een combinatie van beide (‘hybrid cloud’). Met Cisco’s NSO maken we dat mogelijk voor deze IT-teams, waardoor meer tijd vrijkomt om de business te ondersteunen, te innoveren en te versnellen”, zegt Geert Degezelle, Managing Director van Telindus.

“Telindus heeft bewezen over alle benodigde kennis te beschikken om onze klanten te helpen met Network Service Orchestration. Dankzij de inspanningen van Telindus kunnen klanten met NSO de doorlooptijden van service-implementaties terugbrengen van maanden naar minuten en het netwerkbeheer drastisch versimpelen. De certificatie helpt Telindus om zich te onderscheiden op de markt; onze klanten weten bij wie ze moeten zijn voor NSO”, zegt Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland.

Ook op securitygebied kunnen organisaties profiteren van NSO. Zo maakt de Meldplicht datalekken bestuurders steeds meer bewust van de noodzaak om anders te gaan werken. De bij de meldplicht behorende richtlijnen, gedocumenteerde procedures en instructies kunnen met NSO integraal worden meegenomen in een nieuw model. Aanpassingen zoals nieuwe diensten, worden door NSO gevalideerd en pas uitgevoerd als de dienst end-to-end te realiseren is.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.