Telindus benoemt Joris Leupen tot Director Strategy & Solutions

  • Bedrijfsnieuws van
  • Telindus
  • geplaatst op
  • 13 januari 2016 13:20 uur

Joris Leupen (37) is door Telindus benoemd tot Director Strategy & Solutions. In deze functie stuurt Leupen het recent ingerichte Strategy & Solutions team aan. Dit team heeft als doel om vanuit de businessbehoefte en de huidige markttrends bij te dragen aan de formulering, ontwikkeling en implementatie van (middel)langetermijnstrategieën van de klant. Hierbij ligt de focus op het creëren van toegevoegde waarde voor de business door middel van IT en op toekomstbestendige groei van de klantorganisatie. Om de concurrentie voor te blijven, is het essentieel dat IT-afdelingen focussen op de lange termijn en snel nieuwe technologie implementeren.

De afgelopen elf jaar heeft Leupen diverse functies bekleed bij Telindus. Zo was hij als Director Managed Services de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de business unit Managed Services. Leupen leverde in deze rol een belangrijke bijdrage aan de strategie en visie van Telindus op dit gebied. Leupen heeft zich altijd verdiept in de laatste markttrends en haalt veel voldoening uit het positief bijdragen aan de business-uitdagingen van de klant.

Zeker in de digitale wereld is het zaak om te blijven vernieuwen en je als organisatie te onderscheiden van de concurrentie. De managementbenadering van Gartner, Bimodal IT, speelt hier ook op in. Om de IT-afdeling op te splitsen in twee verschillende modi operandi, waarvan er één volledig gefocust is op snel innoveren, is het cruciaal dat er vanuit de business-behoefte gehandeld wordt. Zo kunnen organisaties snel tegemoet komen aan de veranderende eisen van de markt en hun klanten. Het nieuwe Strategy & Solutions team van Telindus focust zich hier specifiek op.

Joris Leupen, Director Strategy & Solutions bij Telindus: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging. De toenemende digitalisering vergt veel van organisaties. Enerzijds moeten zij zorgen voor een betrouwbare en flexibele IT-infrastructuur, anderzijds is het nodig om snel te innoveren. Telindus heeft al vele decennia bewezen klanten optimaal te kunnen helpen bij het in stand houden van de IT-infrastructuur. Door dit nieuwe strategische initiatief beantwoorden we daarnaast ook aan de sterk toenemende innovatiebehoefte van organisaties. Hierdoor is Telindus in staat nieuwe ontwikkelingen in de markt sneller te adopteren en om te zetten naar onderscheidende oplossingen voor business-vraagstukken in organisaties.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.