Telindus benoemt Joris Leupen tot Director Strategy & Solutions

  • Bedrijfsnieuws van
  • Telindus
  • geplaatst op
  • 13 januari 2016 13:20 uur

Joris Leupen (37) is door Telindus benoemd tot Director Strategy & Solutions. In deze functie stuurt Leupen het recent ingerichte Strategy & Solutions team aan. Dit team heeft als doel om vanuit de businessbehoefte en de huidige markttrends bij te dragen aan de formulering, ontwikkeling en implementatie van (middel)langetermijnstrategieën van de klant. Hierbij ligt de focus op het creëren van toegevoegde waarde voor de business door middel van IT en op toekomstbestendige groei van de klantorganisatie. Om de concurrentie voor te blijven, is het essentieel dat IT-afdelingen focussen op de lange termijn en snel nieuwe technologie implementeren.

De afgelopen elf jaar heeft Leupen diverse functies bekleed bij Telindus. Zo was hij als Director Managed Services de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de business unit Managed Services. Leupen leverde in deze rol een belangrijke bijdrage aan de strategie en visie van Telindus op dit gebied. Leupen heeft zich altijd verdiept in de laatste markttrends en haalt veel voldoening uit het positief bijdragen aan de business-uitdagingen van de klant.

Zeker in de digitale wereld is het zaak om te blijven vernieuwen en je als organisatie te onderscheiden van de concurrentie. De managementbenadering van Gartner, Bimodal IT, speelt hier ook op in. Om de IT-afdeling op te splitsen in twee verschillende modi operandi, waarvan er één volledig gefocust is op snel innoveren, is het cruciaal dat er vanuit de business-behoefte gehandeld wordt. Zo kunnen organisaties snel tegemoet komen aan de veranderende eisen van de markt en hun klanten. Het nieuwe Strategy & Solutions team van Telindus focust zich hier specifiek op.

Joris Leupen, Director Strategy & Solutions bij Telindus: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging. De toenemende digitalisering vergt veel van organisaties. Enerzijds moeten zij zorgen voor een betrouwbare en flexibele IT-infrastructuur, anderzijds is het nodig om snel te innoveren. Telindus heeft al vele decennia bewezen klanten optimaal te kunnen helpen bij het in stand houden van de IT-infrastructuur. Door dit nieuwe strategische initiatief beantwoorden we daarnaast ook aan de sterk toenemende innovatiebehoefte van organisaties. Hierdoor is Telindus in staat nieuwe ontwikkelingen in de markt sneller te adopteren en om te zetten naar onderscheidende oplossingen voor business-vraagstukken in organisaties.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...