Telindus erkend als Cisco Master Cloud Builder specialist

  • Bedrijfsnieuws van
  • Telindus
  • geplaatst op
  • 25 februari 2014 14:33 uur

Telindus, onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support, heeft de Cisco Master Cloud Builder specialisatie behaald. Op basis van een uitgebreid proces, waaronder het organisatiebreed behalen van uiteenlopende certificeringen en een intensieve audit, heeft Cisco de specialistische vaardigheden en expertise van Telindus op het gebied van zeer complexe (cloud)infrastructuren bevestigd. Dit proces omhelst meer dan de Cisco-oplossingen alleen. De steeds verdergaande integratie van componenten in het datacenter vereist dat bij het toekennen van de Master specialisatie wordt gekeken naar kennis van de end-to-end (cloud)infrastructuur. Hiertoe behoren naast networking natuurlijk ook storage, security en virtualisatie. Telindus is wereldwijd één van de zeven organisaties die over deze Cisco Master specialisatie beschikt.

Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment bij Cisco: “Op de weg naar de cloud krijgen klanten te maken met een grote gelaagdheid van nieuwe, innovatieve technologieën die direct op elkaar inhaken. Denk hierbij aan self service portals, orchestration en automation software, converged en virtualized datacenter stacks en hoogwaardige security standaarden. Cisco herkent deze complexiteit en gelooft daarom ook in het specialiseren van partners die de gehele architectuur beheersen en in staat zijn clouds te bouwen. De Master Cloud Builder Specialization borgt al deze facetten en eist van partners dat zij op basis van de individuele technologieën, bij de markt bepalende vendoren, waaronder NetApp, EMC en VMware, de juiste specialisaties heeft, een brede marktervaring (welke getoetst wordt aan de hand van referenties) en een proeve van bekwaamheid door diverse audits op kwaliteitsprocessen en demonstraties. Telindus heeft met glans deze Master specialisatie behaald.”

Donny Snellenberg, Director sales & marketing bij Telindus: “Deze specialisatie is een mooie bevestiging dat wij zeven jaar geleden de juiste weg zijn ingeslagen. Waar sommige organisaties zich nu nog oriënteren op het uitbreiden van hun kennis en expertise, hebben wij hier de afgelopen jaren al aan gebouwd. Anno 2014 kunnen we geen aparte silo’s meer onderscheiden in het datacenter. De integratie van de verschillende lagen, access, connectivity en datacenter, zorgt er echter wel voor dat IT-managers en -organisaties over end-to-end expertise moeten beschikken. Onze visie en dienstenportfolio sluit volledig aan bij deze steeds complexer wordende IT-omgeving en requirements. Hiermee ondersteunen wij onze klanten bij het leveren van toegevoegde waarde en het behalen van de businessdoelstellingen. Bijvoorbeeld door middel van een cloud-ready infrastructuur, een private cloud of een hybride cloud.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.