The Datacenter Group en Custom Connect bekrachtigen samenwerking


The Datacenter Group (TDCG) gaat een strategische samenwerking aan met Custom Connect (CC). Deze overeenkomst op het gebied van connectiviteit omvat een samenwerking op kennis- en klantniveau.

Samen de verbinding aangaan

Custom Connect is een internationale speler in netwerkverbindingen. Het bedrijf opereert zowel wereldwijd als lokaal en ontwerpt, levert en ondersteunt high performance connectiviteitsoplossingen. Custom Connect is niet gebonden aan een enkele provider, maar kan kiezen uit elke operator, carrier of netwerk wereldwijd. Dankzij deze carrier-neutrale aanpak, bieden ze het beste en meest efficiënte netwerk.

Siemon van den Berg – Algemeen Directeur van TDCG – en Olav van Doorn – CEO van CC – zijn verheugd over de samenwerking.

Siemon van den Berg: “Custom Connect is een excellente partij om in huis te hebben. Zij kennen binnen dit bedrijf alle netwerken van nationale en internationale aanbieders. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn als het gaat om connectiviteitsoplossingen.

Olav van Doorn: “The Datacenter Group past perfect binnen het model van Custom Connect. De gezamenlijke carrier-neutrale aanpak waarborgt dat klanten kunnen rekenen op effectieve, betrouwbare, geïntegreerde connectiviteit. De samenwerking geeft een synergie boost die goed is voor een carrier-neutrale wereld.

Mtel

De komende tijd wordt gekeken waar beide partijen elkaar op kunnen aanvullen. Uit de samenwerking melden Custom Connect en The Datacenter Group trots dat er een eerste gezamenlijke klant is: klantcontact specialist Mtel. Mtel levert in meerdere landen een compleet portfolio van klantcontact oplossingen vanuit de cloud aan middelgrote en grote bedrijven en (overheids) organisaties. Mtel gebruikt vanwege haar internationale positie carrier neutrale netwerkdiensten en betrouwbare datacenter oplossingen. Alle partijen kijken vol goede moed naar de toekomst.

ISPam.nl Job board

Marcel Stegeman, 10 mei 2016 11:05 am

Een heel leuk nieuws bericht. Van harte Olav...

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...