The Datacenter Group en Custom Connect bekrachtigen samenwerking


The Datacenter Group (TDCG) gaat een strategische samenwerking aan met Custom Connect (CC). Deze overeenkomst op het gebied van connectiviteit omvat een samenwerking op kennis- en klantniveau.

Samen de verbinding aangaan

Custom Connect is een internationale speler in netwerkverbindingen. Het bedrijf opereert zowel wereldwijd als lokaal en ontwerpt, levert en ondersteunt high performance connectiviteitsoplossingen. Custom Connect is niet gebonden aan een enkele provider, maar kan kiezen uit elke operator, carrier of netwerk wereldwijd. Dankzij deze carrier-neutrale aanpak, bieden ze het beste en meest efficiënte netwerk.

Siemon van den Berg – Algemeen Directeur van TDCG – en Olav van Doorn – CEO van CC – zijn verheugd over de samenwerking.

Siemon van den Berg: “Custom Connect is een excellente partij om in huis te hebben. Zij kennen binnen dit bedrijf alle netwerken van nationale en internationale aanbieders. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn als het gaat om connectiviteitsoplossingen.

Olav van Doorn: “The Datacenter Group past perfect binnen het model van Custom Connect. De gezamenlijke carrier-neutrale aanpak waarborgt dat klanten kunnen rekenen op effectieve, betrouwbare, geïntegreerde connectiviteit. De samenwerking geeft een synergie boost die goed is voor een carrier-neutrale wereld.

Mtel

De komende tijd wordt gekeken waar beide partijen elkaar op kunnen aanvullen. Uit de samenwerking melden Custom Connect en The Datacenter Group trots dat er een eerste gezamenlijke klant is: klantcontact specialist Mtel. Mtel levert in meerdere landen een compleet portfolio van klantcontact oplossingen vanuit de cloud aan middelgrote en grote bedrijven en (overheids) organisaties. Mtel gebruikt vanwege haar internationale positie carrier neutrale netwerkdiensten en betrouwbare datacenter oplossingen. Alle partijen kijken vol goede moed naar de toekomst.

ISPam.nl Job board

Marcel Stegeman, 10 mei 2016 11:05 am

Een heel leuk nieuws bericht. Van harte Olav...

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.