Tilaa behaalt twee ISO-certificaten en PCI-DSS accreditatie

De Tilaa-cloud voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging èn creditcardbeveiliging

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tilaa
  • geplaatst op
  • 1 oktober 2014 11:21 uur

Tilaa B.V., specialist op het gebied van infrastructuurhosting in de cloud, is per 1 oktober officieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001 en heeft de PCI-DSS accreditatie behaald. Deze wereldwijd erkende normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en creditcardbeveiliging bevestigen dat Tilaa aan de hoogste eisen voldoet. Met de PCI-DSS accreditatie is het Tilaa-platform als een van de weinige cloudplatformen geschikt voor de opslag en verwerking van creditcarddata.

Gerben van de Ven, CEO van Tilaa: “Wij zijn trots dat we de certificering op drie vlakken tegelijkertijd succesvol hebben doorlopen. De certificeringen geven een bevestiging dat we kwaliteit en beveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens het certificeringtraject bleek dat we zelf strengere technische eisen stellen dan voor een certificering vereist is. De processen zelf waren grotendeels op orde, nu zijn ze ook gedocumenteerd en formeel vastgelegd. De certificeringen dwingen ons om kritisch te blijven kijken naar onze werkwijze door jaarlijks terugkerende audits.”

ISO 9001:2008 is de standaard voor kwaliteitsmanagement. Deze borgt dat Tilaa klanttevredenheid continu verbetert, handelt in overeenstemming met wettelijke eisen en controle heeft over zijn interne processen.

ISO 27001:2013 is de internationale standaard voor beveiligingsmanagement. Hierin staan de eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een goed gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). Deze standaard is gericht op het beschermen van informatiebronnen.

De Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS v3) garandeert dat het Tilaa cloud-platform gecertificeerd is voor afhandeling en opslag van creditcardinformatie, betalingstransacties en gevoelige klantinformatie. De PCI-DSS accreditatie helpt organisaties gegevens van kaarthouders te beschermen en misbruik te voorkomen.

“Zeg wat je doet, doe wat je zegt en maak dit aantoonbaar”, aldus Van de Ven. “Tilaa biedt zijn klanten met deze drie certificaten zekerheid op zowel het gebied van kwaliteit als informatiebeveiliging.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.