Tilaa behaalt twee ISO-certificaten en PCI-DSS accreditatie

De Tilaa-cloud voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging èn creditcardbeveiliging

  • Bedrijfsnieuws van
  • Tilaa
  • geplaatst op
  • 1 oktober 2014 11:21 uur

Tilaa B.V., specialist op het gebied van infrastructuurhosting in de cloud, is per 1 oktober officieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001 en heeft de PCI-DSS accreditatie behaald. Deze wereldwijd erkende normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en creditcardbeveiliging bevestigen dat Tilaa aan de hoogste eisen voldoet. Met de PCI-DSS accreditatie is het Tilaa-platform als een van de weinige cloudplatformen geschikt voor de opslag en verwerking van creditcarddata.

Gerben van de Ven, CEO van Tilaa: “Wij zijn trots dat we de certificering op drie vlakken tegelijkertijd succesvol hebben doorlopen. De certificeringen geven een bevestiging dat we kwaliteit en beveiliging hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens het certificeringtraject bleek dat we zelf strengere technische eisen stellen dan voor een certificering vereist is. De processen zelf waren grotendeels op orde, nu zijn ze ook gedocumenteerd en formeel vastgelegd. De certificeringen dwingen ons om kritisch te blijven kijken naar onze werkwijze door jaarlijks terugkerende audits.”

ISO 9001:2008 is de standaard voor kwaliteitsmanagement. Deze borgt dat Tilaa klanttevredenheid continu verbetert, handelt in overeenstemming met wettelijke eisen en controle heeft over zijn interne processen.

ISO 27001:2013 is de internationale standaard voor beveiligingsmanagement. Hierin staan de eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een goed gedocumenteerd managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). Deze standaard is gericht op het beschermen van informatiebronnen.

De Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS v3) garandeert dat het Tilaa cloud-platform gecertificeerd is voor afhandeling en opslag van creditcardinformatie, betalingstransacties en gevoelige klantinformatie. De PCI-DSS accreditatie helpt organisaties gegevens van kaarthouders te beschermen en misbruik te voorkomen.

“Zeg wat je doet, doe wat je zegt en maak dit aantoonbaar”, aldus Van de Ven. “Tilaa biedt zijn klanten met deze drie certificaten zekerheid op zowel het gebied van kwaliteit als informatiebeveiliging.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...